A Nagy Duplázás: ez volt az első hét...

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 13. 17:51
Ahogy ígérte, betartja, bloggerünk elkészítette összesítését, amelyből megállapítható, hogy tulajdonképpen ott tart, ahol néhány napja elkezdte. A Nagy Duplázás elnevezésű tippjáték első hetében voltak pechesebb pillanatai, de akadtak kifejezetten örömteli percei is. A Betclic és a SportHirado.hu közös "játéka" tovább folytatódik, de addig is nézd át, mit tett szakértőnk jól vagy rosszul az elmúlt héten. Az alábbiakban bloggerünk összefoglalóját olvashatjátok, a végén pedig az egyik hozzászóló tippjeit is láthatjátok.


A Nagy Duplázás:
Szerdán indult útjára új formában blogom. Az alapötlet az volt, hogy január végéig próbáljam meg megduplázni 50 ezer forintomat, amit korábban én gyűjtöttem össze. A Betclic látott benne fantáziát, így nekiveselkedtem, jóllehet tudtam, nem játék ez a játék. Sokan vagyunk, akik szeretnek fogadgatni, szeretik a futballt is. Az elmúlt néhány napban sok biztatást kaptam és természetesen sok fricskát is, ami természetesen benne van a pakliban.
Voltak olyan meccsek, amik a végén úsztak el, de voltak olyanok is, amik úgy jöttek, ahogy szerettem volna. Bár többetek javasolta, hagyjam a duplaesélyt és tegyem meg fixre a találkozókat, mivel az internetes portál lehetőséget ad nekem erre, én ki is használom.
A megérzések pedig többször megcsalnak, mint segítenek - ezt én nagyon jól tudom. Igazatok abban lehet, hogy ha fixre veszek ki valamit, sokkal izgalmasabb a csata és többet is lehet vele nyerni. Lehetőség szerint igyekszem ennek eleget tenni, de ne feledjük, többet is lehet ezzel bukni.
Többen azt is javasoltátok, hogy nyúljak a gólokhoz. Jelentem, ahogy a kötéseket, úgy ezt is beleveszem majd a repertoáromba.
Összességében nem panaszkodhatom, mivel szerencsére elég sokan követitek bejegyzéseimet (remélem jó szokásotokat megtartjátok és továbbra is kitüntettek figyelmetekkel) a napituti.blogger.hu-n.    
Aki úgy gondolja, az szálljon versenybe velem, bejegyzésein keresztül ossza meg velünk gondolatait és tippjeit. Nem biztos, hogy előrébb lesz, mint én. És ez nem nagyképűség. Mert egy meccs szinte mindig akad, ami elviszi a fogadásokat.
SZERDA:
Szóval 50 ezer forinttal indultam.
A nyitány, ami nem sikerült valami fényesre. Minden első lépés nehéz, így jártam a Sahtar-Braga meccs első félidejével is. Gólok csak a másodikban estek, a jó bemutatkozás elmaradt. Ezen a játékon 200 forintot veszítettem (még jó, hogy véletlenül elnyomtam az összeget), de mivel ha elvész az első tipp, a Betclic visszaadja azt. Így tehát megmaradt az 50 ezer forintom.
Összegyenleg: 50.000 forint
CSÜTÖRTÖK:
Ha a főpróba nem sikerül, akkor jó lesz az előadás - tartja a közmondás. Máshol lehet, hogy igaz, nálam azonban sajnos nem. Pedig nem sokon múlt, bár kaptam egy kis ellenszurkolást. Az Euroliga kosárlabdás tippem két ponton ment el: a Málaga 76-74-re verte az általam favorizált Olympiakoszt úgy, hogy az utolsó negyednek még 14 pontos előnnyel vágott neki. Ezt 600 forintom bánta.
Összegyenleg: 49400 forint
PÉNTEK:
Két meccsre tettem, de mivel a mexikói Pachuca kikapott a klubvébén a teljesen ismeretlen kongói Mazembétől, azt hittem, magamhoz nyúlok. A vészmegoldás Aachen ikszelt a Düsseldorffal, ez megmentett a teljes megsemmisüléstől. A "szezonrajtom" tehát eddig elég borzalmasra sikeredett. 1000 forintot buktam, de csak 330-at nyertem.
Összegyenleg: 48 730 forint
SZOMBAT:
A Fulham 0-0-t játszott a Sunderlanddel, ez az unalmas meccs számomra egyszerűen csodálatos volt. Itt még nem kötöttem, a Chelsea-verők nem nyertek, ez plusz 375 forintot hozott. A Newcastle-Liverpool meccsen jobbak voltak a vendégek, mégis kaptak hármat, így a közutálatnak örvendő új menedzser - ahogy sokszor - győzelemmel kezdte meg karrierjét új csapatánál. Nekem meg a fejemre hozott mínusz 1500 forintot. Estére már kombináltam: a Marseille hősiesen küzdve ikszelt, a PSV sem kapott ki - s bár többen megfedtek, miért nem tettem fix 2-re - hát azért, mert 0-0 lett a vége. Ez bejött, s vele 384 forint.
Összmérleg: 47 989 forint 
VASÁRNAP:
Egy olasz és egy spanyol találkozóra tettem. A Cagliari-Catania és a Hércules-Málaga találkozókon azt mondtam, nem nyer a vendég. Bár akadt, aki azt mondta, ezt egy tizenéves is eltalálja, azért nem hinném, hogy olyan egyértelműek lettek volna ezek a randevúk. Az elsőt 3-0-ra, a másodikat 4-1-re hozták a hazaiak, nekem pedig plusz 1000 forint ütötte a markomat.
Összmérleg: 48 989 forint
Itt tartunk most. Még egyszer köszönöm a szurkolást,és remélem azoknak is bizonyíthatok, akik még kétkednek. Mert ez a világ rendje. Hétfőn természetesen folytatódik a játék a napituti.blogger.hu-n.
ANNO DOMINI TIPPJEI HÉTFŐRE:
Egyik hozzászólóm, Anno Domini szerint ezek lesznek a tuti tippek, ezek közül - ahogy ígértem, valamelyiket (lehet, hogy többet) én is megteszek. A német meccsre többen mondtatok hazai sikert, például atis91.   
Íme a lista, ahogy olvasóm látja:
21.00 Man. Utd-Arsenal H
21.00 Valencia- Osasuna (0-1) H
20.15 Cottbus- Union B. H
20.45 Triestina- Torino D
Betclic.hu
Felül látható, hogy állok most Fotó: Betclic.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fogadjunk! Dupláznám 50 ezer forintomat!
Nos, kedves Olvasóink, pár héttel a Napituti világra jöttét követően a SportHirado.hu bloggere gondolt egy nagyot, és kihívta magát: eddigi fogadásai során összegyűlt 50 ezer forintját teszi kockára a Betclicen! Méghozzá azért,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu