Vigyázz, Milan! Kezd Bale, Van der Vaart

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 7. 17:56
Reményei szerint villámgyors párosával, Gareth Bale-lel és Aaron Lennonnal, és sztárirányítójával, Rafael van der Vaarttal rohamoz reményei szerint Harry Redknapp szerdán, amikor a Tottenham 1-0-s előnyének birtokában fogadja a Milant a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.


Az ősszel Milánóban hírnevet szerzett walesi válogatott hátsérüléséből felépülve lehetőséghez jutott a londoniak vasárnapi kínos 3-3-as wolverhamptoni döntetlenje során, ahogy angol társa is, igaz a nyáron Realtól érkezett holland nem.

„Gareth jól mozgott, nem hiszem, hogy bármi problémája lenne. Nagyon jót tett neki, hogy pályára küldtem a Wolves ellen. Tetszett játéka, már azzal félelmet keltett, ahogy elkezdett futni. Óriási segítséget jelent, nagyszerű, hogy visszatért" – kezdte a Spurs menedzsere.

„Támadószellemű csapattal állunk ki, ha Lennon rendben lesz, játszani fog, ahogy Bale is, Peter Crouchról nem is beszélve" – tette hozzá a rutinos szakember, aki reményei szerint a hétvégén kimaradt Van der Vaartot is pályára küldi szerdán 20:45 órától.

A Milannal nincsenek ennyire jó hírek, Kevin Prince Boateng bokáját fájlalja a Juventus elleni bajnoki után, kérdéses játéka, rajta kívül Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini, Mark van Bommel és Gennaro Gattuso biztosan kimarad.

Crouch győztes gólja az első, londoni mérkőzésen:

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu