KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AARON LENNON"
Jó hír is, meg nem is a Tottenhamnek 2011. december 21. 09:25 Aaron Lennon három hétig lesz harcképtelen, ami a Tottenham Hotspur számára akár jó hír is lehet, hiszen az első előrejelzések ennek a dupláját vetítették előre.
 
Válogatott villámember a Pool radarján 2011. június 26. 13:22 A hatalmas előrelépésre készülő Liverpool FC-t már számtalan klasszissal hozták hírbe az elmúlt hetekben, most éppen az angol futball egyik villámemberéről „derült ki”, hogy az Anfieldre igazolhat.
 
Lennon is kikerült az angol keretből 2011. március 29. 13:40 Nem csak Gareth Bale, hanem Aaron Lennon szereplése is kérdésessé vált a Spurs Real Madrid elleni, keddi BL-nyolcaddöntőjében, miután megsérült az angol válogatott edzésén a villámgyors szélső.
 
Vigyázz, Milan! Kezd Bale, Van der Vaart 2011. március 7. 17:56 Reményei szerint villámgyors párosával, Gareth Bale-lel és Aaron Lennonnal, és sztárirányítójával, Rafael van der Vaarttal rohamoz reményei szerint Harry Redknapp szerdán, amikor a Tottenham 1-0-s előnyének birtokában fogadja a Milant a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
 
Kérdéses Van der Vaart játéka 2010. november 5. 18:30 Rafael van der Vaartnak ki kell hagynia a Bolton elleni Premier League-mérkőzést szombaton, számolt be róla a Tottenham menedzsere, Harry Redknapp.
 
Kidőlt az angolok szellőléptű szélsője 2010. október 9. 16:13 Kényszerű változás történt a Montenegró elleni keddi Európa-bajnoki selejtezőre készül angol labdarúgó-válogatott keretében. Hátfájdalmak miatt elhagyta az edzőtábort Aaron Lennon, aki pénteken sérült meg.
 
Hosszabbított klasszisával a Spurs 2009. március 20. 14:31 Bár sokáig tartotta magát a hír, hogy Aaron Lennon a szezon végén a Liverpool labdarúgócsapatához igazol, a középpályás végül hosszabbított a Tottenhammel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu