Van Gaal lett a Bayern München edzője

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 13. 19:48
Immáron biztossá vált: Louis van Gaal (képünkön) irányítja a következő szezonban a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München csapatát. A holland szakember a hetekkel ezelőtt menesztett Jürgen Klinsmann helyett érkezik a bajorokhoz, és a klub hivatalos honlapja szerint két évig ő ül majd az egylet kispadján.


Ahogy azt a korábbi híresztelések alapján sejteni lehetett, a Bayern Münvchen vezetősége Louis Van Gaal szerződtette vezetőedzőnek, miután Jürgen Klinsmannt hetekkel ezelőtt menesztették. A korábbi válogatott támadót ebben a szezonban még Jupp Heynckes helyettesíti a kispadon, a holland szakember július elsejével veszi át a bajorok irányítását.

Az ötvenhét éves szakember a klub hivatalos honlapján közzétett bejelentés alapján kétéves kontraktust ír alá a napokban.

A tréner személye olyannyira fontos volt a német vezetőknek, hogy elutaztak Alkmaarba, hiszen az AZ első emberei korábban mindenáron szerették volna megakadályozni, hogy „mesterük” távozzon, ám úgy tűnik, mégis engedtek a negyvennyolcból. A honlap által barátságosnak titulált megbeszélésen aztán megegyeztek a felek, így Van Gaal a Bayern edzője lett.

„Nagyon elégedettek vagyunk, hiszen Louis van Gaal személyében egy nagyszerű és egyben sikeres edzőt szerződtettünk a Bayern München kispadjára” – kommentálta az üzletet Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke az alkmaari találkozó után.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu