Van Gaalt nem engedi el az AZ Alkmaar

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 4. 13:07
Nem mehet el a Bayern Münchenhez Louis van Gaal, a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő AZ Alkmaarnak az edzője – nyilatkozta Dirk Scheringa klubelnök.


„Van Gaalt 2010-ig köti szerződés hozzánk” – mondta a sportvezető a sportweek.nl című honlapnak. – „Szó sem lehet arról, hogy másik klubhoz távozzon.”

A Bayern München élénken érdeklődik a korábbi holland szövetségi kapitány iránt, és Uli Hoeness klubmenedzser is lenyilatkozta korábban, hogy Van Gaal az elsőszámú jelöltjük.
„Nem aggódom, mert Van Gaal mindig tiszteletben tartja a szerződésében foglaltakat. Ráadásul a Bayern még nem vette fel velünk a kapcsolatot” – tette hozzá Scheringa.

Scheringa hozzátette, szó van arról, hogy Van Gaal belga kapitány lehet, és a szakvezető tárgyalhatott is a belgákkal.

A Bayernnél az elmúlt héten rúgták ki Jürgen Klinsmannt, akit Jupp Heynckes váltott a kispadon. A veterán szakvezetőt azonban csak a szezon végéig ültetik a kispadra, és egy másik rutinos edzőt szemeltek ki a helyére. Szóba jött Arséne Wenger és Eric Gerets neve, de Hoenessék leginkább Van Gaalban bíznának, aki két-három éves szerződést írna alá a bajor városban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu