Valencia valóban visszatérhet februárban

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 21. 11:57
Sir Alex Ferguson tartja a szavát! Szeptemberben, amikor Antonio Valencia egész szezonját veszélyeztető, súlyos sérülést szenvedett, a Manchester United rutinos menedzsere állította, februárban visszatérhet játékosa. Eljött január, és a futballista felépülése olyan jól halad, hogy beválhat a skót szaktekintély akkoriban nehezen elképzelhetőnek tűnt jóslása.


A tréner pénteken tartott sajtótájékoztatót, ahol beszélt a Rangers elleni Bajnokok Ligája-találkozón bokatörést szenvedet ecuadori állapotáról: „Egyre jobban van, megkezdte a futóedzéseket egy specialistával, ami nagy előrelépés."

„Az orvosoktól megkapta az engedélyt a szabad mozgásra, azt hiszen február vége felé ismét viszontláthatjuk az első csapatban. Nagy erősítés lenne számunkra, már várjuk, hogy újra rendelkezésünkre álljon" – tette hozzá a 69 esztendős szakember.

Valencia Kirk Bradfoot belépője nyomán szedte össze borzalmas sérülését, amely eleinte úgy tűnt teljes szezonját tönkretette, ám rögtön a műtét után felmerült hamarabb visszatérhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Valencia már februárban visszatérhet
Kedd este óta Antonio Valenciáért aggódnak a Manchester United szurkolói, akiknek a helyzethez képest jó hírrel szolgált Sir Alex Ferguson. A Vörös Ördögök skót sikeredzője ugyanis állítja, az ecuadori szélső már február végén...
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu