„Tudom, Ancelotti a Romával tárgyal!”

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 3. 19:49
Carlo Ancelotti egykori válogatottbeli csapattársa, Ruggiero Rizzitelli szerint a Chelsea jelenlegi menedzsere a nyáron hazatér - hogy a Romához igazoljon. Sőt, a tréner már kapcsolatban áll azzal az amerikai-olasz befektetői csoporttal, amely hamarosan megveszi a klubot a Sensi családtól.


"Én úgy tudom, hogy a Roma felvette a kapcsolatot Ancelottival, mert az új tulajdonosok őt akarják edzőnek - nyilatkozta a Goal.com-nak Rizzitelli, aki nem sokkal azután érkezett a Farkasokhoz, hogy Ancelotti 1987-ben elhagyta azokat a Milan kedvéért. - Persze minden pénzkérdés, nem tudom, mekkora összeg áll a rendelkezésre egy új edző szerződtetéséhez (Vincenzo Montella csak átmenetileg, a szezon végéig irányítja a bordó-sárgákat - a szerk.)."

"Ha Ancelotti jön, akkor versenyképes csapatot farag a Romából. Annyi pénz kell, amelyből tud gazdálkodni, és amelyből minőségi játékosokat tud szerezni. Mondom, minden a pénztől és Bajnokok Ligája-indulás kiharcolásától függ."

A korábbi 9-szeres válogatott csatár hozzátette, bár Ancelotti most nagyon jól keres, ha a Romához ír alá, le kell adnia kicsit az igényeiből. Merthogy a fővárosi klub nem engedheti meg magának, hogy őrült nagy fizetéseket adjon.

"Ha a Roma megígéri neki, hogy a fennmaradó pénzt új és jó játékosok vásárlására költi, biztos, hogy lemond majd valamennyiről - fejezte be Rizzitelli.

A Chelsea menedzsere 1979 és 1987 között 171 alkalommal húzta magára a Roma szerelését, a 26-szoros válogatott, egykori középpályás 12 gólt szerzett bordó-sárgában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sokkolja a tabella Ancelottit
A Manchester United elleni hősies 2-1-es győzelem ellenére nem felhőtlenül boldog a Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti, különösen akkor igaz ez, ha a tabellára néz. Frank Lampard még lát reményt a bajnoki címre. A vendégek...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Beismerte bűnét a Roma bukott „angyala”
Felkészült a legrosszabbra, egyszersmind elnézést kért a vezetőktől, a csapattársaktól és a szurkolóktól az AS Roma brazil csatára, a botrányosan viselkedő Adriano....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Jól védekezik majd a Real Madrid? - blog
A szerdai nap igazi kis kincsesbányát rejtett bloggerünk számára, akinek az összes, tehát mind a négy tippje bejött. Ezen felbuzdulva küldött nektek, nekünk egy újabbat az esti Real Madrid-Málaga spanyol bajnokival kapcsolatban....
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu