Beismerte bűnét a Roma bukott „angyala”

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 1. 17:59
Felkészült a legrosszabbra, egyszersmind elnézést kért a vezetőktől, a csapattársaktól és a szurkolóktól az AS Roma brazil csatára, a botrányosan viselkedő Adriano.


 

A korábbi kiváló csatár azt állítja, kommunikációs félreértés miatt nem jelent meg az előírt orvosi vizsgálaton, ami miatt valószínűleg súlyos büntetést kap. Giampaolo Montali sportigazgató burkoltan ugyan, de az azonnali szerződésbontást sem tartja kizártnak.

„Először feburár 26-át jelölték ki a vizsgálatra, majd két nappal későbbre, hétfőre módosult az időpont. Azt hittem, egy római klinikára kell mennem, de kiderült, a Trigorián (a csapat edzőtáborában – a szerk.) kellett volna megjelennem. Még beteg is voltam… De hibáztam, hogy sehová sem mentem, mérges is vagyok magamra. Remélem, hamarosan felépülök, és végre segíthetek a Romának” – jelentette ki a futballista.

Úgy hírlik, betelt a pohár a Románál, hamarosan felbontják Adriano szerződését, aki nem elég, hogy a tervezettnél három nappal később érkezett vissza Brazíliából, a csapatorvosnál sem jelent meg az előre megbeszélt időpontban.

Mióta a nyáron megérkezett az olasz fővárosba, egyszer-egyszer lépett pályára, gólt még nem lőtt, rendszeresen a cserepadot koptatta.

Adriano ügynöke azt mondta, nem vár semmilyen büntetést a csapattól a legutóbbi kihágások miatt, ám úgy tűnik, közeleg a vég számára a Farkasoknál.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu