További nagyvadakat ejtene a Paks

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 5. 11:12
Meghozta a paksiak étvágyát a Győr elleni siker. A Gellei-csapat közönségszórakoztató játéka nagy örömet szerzett a csapat hívei számára az elmúlt hétvégén. A Duna-partján már mindenki az Újpest elleni mérkőzésre készül, és látva a csapat játékát egyre optimistább a hangulat a szurkolók és a játékosok körében egyaránt. A csapatkapitány Éger László szerint a lilák elleni mérkőzést követően is mindhárom bajnoki pontot otthon tudják tartani.


Nyerni fogunk az Újpest ellen - mondta Éger László a paksi csapatkapitány. A győriek elleni összecsapást eltiltás miatt kihagyó védő biztos csapata sikerében a május 12-i hétfői mérkőzésen.

 

A korábban Debrecenben játszó Éger vezéregyénisége a paksi alakulatnak, a drukkerek is remélik, hogy elszántsága a többiekre is ráragad. A bajnoki címért versenyben lévők közül az Újpest után éppen a debreceniek vizitálnak majd a Fehérvári úton.

 

Tököli Attila remek góllövő formában van. Két fontos és nem mellesleg szépségdíjas találata mellett rendkívül motivált játékát kísérte több ízben is tapsvihar a szombati összecsapáson.

 

Abban mindenki egyetért az atomvárosban, hogy az élcsapatok elleni sorozatban a Paksi FC játékosai a hátralévő találkozókon is mindent megtesznek majd csapatuk sikerének érdekében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu