KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ÉGER LÁSZLÓ"
Magyar bíró ejti ki a Paksot az El-ből? 2011. július 25. 18:35 Éger László szerint jogtalan volt a paksi kiállítás Székesfehérváron, aminek következményeit a Hearts elleni Európa-liga-mérkőzésen nyöghetik. Az atomvárosiak szinte hazatérnek majd a Sóstói-stadionba, a játékosok viccelődtek is rajta a vasárnapi bajnoki előtt. Talán megérte volna halasztani.
 
Labdarúgás, Paks: Éger Lászlónál bordarepedést állapítottak meg 2008. október 5. 13:30 A labdarúgó NB I 10. fordulójában a Fehérvár-Paks találkozón ütközött Koller Ákos Éger Lászlóval, a vendégek védőjénél a kórházi vizsgálat bordarepedést állapított meg.
 
A Paks szerencséjét a Győr bánhatta 2008. szeptember 28. 12:15 A labdarúgó NB I kilencedik fordulójában megszerezte idénybeli első hazai győzelmét a Paksi FC csapata. Azt a Győri ETO-t sikerült 2-1-re legyőzni a paksiaknak, amely az utóbbi időben számolatlanul lőtte a gólokat ellenfeleiknek. A találkozó után Kovács Attila, Szasa Sztevanovics és Éger László mondta el véleményét honlapunknak.
 
A Debrecennek sem kegyelmeznének 2008. május 21. 11:50 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága május huszonhetedikére napolta el a Paksi FC – Újpest FC mérkőzésén történt rendbontások ügyét. Paksi részről nem kívánják érdemben kommentálni az ügyet a végleges döntésig. Keményen készül a Gellei-legénység a soron következő bajnokesélyes, a Debrecen ellen. Nem titkolt a cél: mindhárom pontot szeretnék otthon tartani.
 
További nagyvadakat ejtene a Paks 2008. május 5. 11:12 Meghozta a paksiak étvágyát a Győr elleni siker. A Gellei-csapat közönségszórakoztató játéka nagy örömet szerzett a csapat hívei számára az elmúlt hétvégén. A Duna-partján már mindenki az Újpest elleni mérkőzésre készül, és látva a csapat játékát egyre optimistább a hangulat a szurkolók és a játékosok körében egyaránt. A csapatkapitány Éger László szerint a lilák elleni mérkőzést követően is mindhárom bajnoki pontot otthon tudják tartani.
 
Bajnokaspiránsok vizitálnak Pakson 2008. május 2. 13:35 A hátralévő öt fordulóból háromszor olyan csapattal mérkőzik a Paksi FC, amelynek célja a bajnoki arany megszerzése. Szombaton a Győri ETO, május 12-én az Újpest FC, míg az utolsó előtti fordulóban, május 25-én a Debreceni VSC látogat a Fehérvári úti stadionba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu