Magyar bíró ejti ki a Paksot az El-ből?

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 25. 18:35
Éger László szerint jogtalan volt a paksi kiállítás Székesfehérváron, aminek következményeit a Hearts elleni Európa-liga-mérkőzésen nyöghetik. Az atomvárosiak szinte hazatérnek majd a Sóstói-stadionba, a játékosok viccelődtek is rajta a vasárnapi bajnoki előtt. Talán megérte volna halasztani.


 

EURÓPA-LIGA, 3. SELEJTEZŐKÖR, 1. MÉRKŐZÉS:
PAKS-HEARTS - csütörtök, 20 óra
Székesfehérvár, Sóstói-stadion, vezeti: Mattias Gestranius (finn).

A Paks stadionja alkalmatlan nemzetközi kupameccsek megrendezésére, ami miatt a Santa Coloma és a Tromsö után csütörtökön a Heartsot is Fehérváron fogadja - vasárnap ráadásul bajnokin is a Fejér megyei székhelyen volt jelenése. Akkor most hol is van a hazai pálya?

„Természetesen Pakson, bár viccelődtünk a társakkal, hogy nehogy eltévesszük az öltözőt. Otthonosan mozgunk a Sóstói-stadionban, de az ember mégis csak komfortosabban érzi magát a szűkebb pátriájában” – nyilatkozta honlapunknak Éger László.

Valamivel nagyobb előrelátással el is lehetett volna halasztani a meccset, a norvégiai összecsapás, illetve a Hearts elleni találkozó között nem hiányzott az újabb komoly erőpróba, a címvédő vendégeként.

„Utólag könnyű okosnak lenni. Valóban sokat kivett belőlünk a csütörtöki Európa-liga-találkozó, és az, hogy (Bartha László) jogtalan kiállítása miatt több mint egy félidőt emberhátrányban futballoztunk vasárnap, rengeteget kivett belőlünk fizikálisan, ami egy erőfocit játszó skót csapattal szemben nagyon csúnyán visszaüthet.”

Ha sarkosan fogalmazunk, magyar bíró, Berger József ejtheti ki az egyetlen állva maradt magyar kupacsapatot az El-ből, bár szigorúan megjegyezzük, Éger László eddig nem merészkedett, inkább csak a SportHirado.hu gondolta tovább a kapitány szavait.

A Hearts ráadásul remekül rajtolt szombaton a skót bajnokságban, a tavasszal aranyérmes Rangers otthonában ért el 1-1-et. Pakson ennek megfelelően kőkemény párharcra számítanak - szó szerint.

„A glasgow-i döntetlen önmagáért beszél, borzasztóan nehéz dolgunk lesz. Fáradtak vagyunk, de nem tehetünk mást, fel kell vennünk a skótok agresszív stílusát. Ha sikerül, továbbjuthatunk, ha nem, ráfázunk.”

Éger 50 százalékot ad a Paks továbbjutására, de hangsúlyozza, némileg erősebbnek tartja az edinburgh-i alakulatot a Tromsőnél. Az első, hazai meccsen olyan eredményt céloz meg, amivel érdemes kiutazni a visszavágóra, legyen az 0-0 vagy 1-1.

Csak hogy ne a csütörtöki legyen a Paks utolsó idénybeli meccse Fehérváron.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu