Torres elhagyta a Pool edzőközpontját!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 31. 14:34
Bár a The Mirror dél körül már azt állította, helikopterrel hagyta el a Liverpool edzőközpontjából Fernando Torres, a spanyol világbajnok azzal az autóval távozott, amelyikkel érkezett. Közben a BBC szerint közel van a megegyezés a Chelsea-vel!


Nem ez az első repülős történet a Vörösöknél, hiszen augusztus utolsó napján órákkal a nyári átigazolási piac lejárta előtt kombinálta össze a sajtó Ryan Babelt a Tottenham Hotspurral, és állította az idő szűkössége miatt szintén helikopterrel szállítottak Londonba.

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Elhagyja a Liverpoolt a téli átigazolási piacon Fernando Torres a Chelsea kedvéért?
Igen 72.1%
 
Nem 27.9%
 
A holland akkor maradt, így nyilvánvalóan ahogy az a történet, úgy a hétfői sem fedi a valóságot, ugyanis néhány perccel ezelőtt a Chelsea-vel összeboronált sztárcsatár azzal az Audival távozott, amelyikkel érkezett.

Hogy hova ment, senki sem tudja, egy biztos, mozgásban van... Időközben a BBC állítja, Torres klubváltása immár csak a személyes részleteken múlik, ugyanis a felek megegyeztek egymással!

A Sky Sports továbbra is hangoztatja, a Vörösök hajlandók lennének belemenni az üzletbe, ha a Chelsea megadná a kért 50 millió fontot és Nicolas Anelkát az együttes legnagyobb sztárjáért. Izgalmas órák elé nézünk, kövessétek a SportHirado.hu-t!

Időközben kiderült, hogy az órákon belül hivatalosan is a Liverpool játékosává váló Luiz Suárez a 7-es mezt viseli majd új csapatában.
KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Átigazolási piac - a zárónap krónikája!
Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb zárónapját élhettük meg a téli átigazolási piacon, a Liverpool lecserélte Torrest a Suárez-Carroll párosra, a spanyol világbajnok csatár a Chelsea-ben folytatja a Benfica-védő David Luízzal...
Tovább a teljes cikkhez »

Babelt állítólag ezzel a helikopterrel vitték Birminghambe augusztus 31-én - pedig valószínűleg soha nem ült rajta  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Andy Carroll is Liverpoolban folytatja!
Nem sokkal az éjféli zárás előtt, egészen pontosan 23.49-kor bejelentették, hogy Andy Carroll 35 millió fontért 5 és fél évre Newcastle-ból a Liverpoolba igazolt. Luis Suárez után tehát a még egy nagy név került hivatalosan is a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu