Andy Carroll is Liverpoolban folytatja!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 31. 23:50
Nem sokkal az éjféli zárás előtt, egészen pontosan 23.49-kor bejelentették, hogy Andy Carroll 35 millió fontért 5 és fél évre Newcastle-ból a Liverpoolba igazolt. Luis Suárez után tehát a még egy nagy név került hivatalosan is a Vörösök kötelékébe. E pillanatban ez az új átigazolási klubrekord, már ami a pénzt illeti. A csatár a 9-es mezt kapja.



  • Vasárnap éjjel nagyjából 30 millió fontos csomagot helyeztek a klub asztalára, de azt a Newcastle nem fogadta el, és 35 millió fontban határozta meg a futballista árát.
  • A Vörösök állítólag hajlandóak voltak kifizetni ezt az összeget, így megszületett az egyezség, a 22 éves csatár a Sky Sports értesülései szerint sietve hagyta el a Szarkák bázisát és Liverpool felé tart.
  • A BBC nem sokkal négy óra utáni bejegyzésében azt írja, Carroll szívesen váltana és menne a Mersey-partiakhoz.
  • Háromnegyed hat előtt azonban újabb fordulat történt az ügyben, hiszen a Szarkák kinyitották "csőrüket" és újra nemet mondtak a Poolnak válogatott csatár eladását illetően. A Sky Sports megbízható forrásra hivatkozva közölte a hírt hozzátéve: ez még semmit sem jelent.
  • Folyamatosan érkeznek a friss hírek a támadóról, fél hétre például az, hogy Carroll hivatalosan is beadta eligazolási kérelmét, amit a fekete-fehérek méltányoltak és engedélyt adtak a játékosnak, hogy tárgyaljon a Poollal: a pirosmezes csapat melwoodi bázisa előtt kisebb tömeg gyűlt össze és éljenezték a hírt.
Carroll megérkezett  
  • A csatár nyolc óra előtt megérkezett Liverpoolba, ahová végül egy helikopter szállította. A csapat főhadiszállása előtt őrült tömeg fogadta Carrollt, akit azonnal orvosira szállítottak. Nincs idő az udvariaskodásra, hiszen magyar idő szerint éjfélkor lejár az átigazolási időszak...
  • Természetesen a Newcastle sem szeretne komoly csatár nélkül maradni, három név merült fel vele kapcsolatban: Elmander Boltonból, Crouch a Tottenhamből, illetve Carlton Cole a West Hamtől.
  • 23.49-kor bejelentették, hogy Carroll hivatalosan is a csapathoz került: 5 és fél évre írt alá, rekordnak számító 35 millió fontért...
liverpoolfc.tv
Suárez után, még éppen időben, Carroll is a puttonyba került Fotó: liverpoolfc.tv

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Luis Suárez a Liverpool futballistája!
Amiről már órák óta pusmogtak, hivatalossá vált: a Liverpool öt és féléves szerződést kötött az Ajaxból érkező Luis Suárezzel. A 24 esztendős uruguayi csatárászért 23 millió fontot fizettek az angolok, a játékos a 7-es számú mez...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torres elhagyta a Pool edzőközpontját!
Bár a The Mirror dél körül már azt állította, helikopterrel hagyta el a Liverpool edzőközpontjából Fernando Torres, a spanyol világbajnok azzal az autóval távozott, amelyikkel érkezett. Közben a BBC szerint közel van a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu