Terrytől várt gyermeket Bridge ex-párja

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 31. 10:32
Újabb meglepő és megdöbbentő részlet derült ki az angol futballtársadalmat megrázó John Terry-botrányról: az egyik vasárnap megjelenő bulvárlap úgy tudja, a válogatott csapatkapitányától várt gyermeket Wayne Bridge ex-barátnője. A Chelsea két gyermekes nős védője azonban nem szerette volna, hogy kitudódjon az ügy, ezért 20 ezer fontot fizetett Vanessa Perroncelnek a terhesség-megszakításért.


KORÁBBI ANYAGAINK A BOTRÁNYRÓL:

FOGADNI LEHET TERRY KÖVETKEZŐ ÁLDOZATÁRA

CAPELLO KIRÚGHATJA TERRY-T A VB-KERETBŐL

Áll a bál Angliában! Terry keresetét pénteken utasította el a Legfelsőbb Bíróság, így a sajtó most már jogszerűen írhat a tavaly az „Év Édesapjának” választott klasszis magánéletének eme fejezetéről. Szombaton még „csak” az affér ténye derült ki, vasárnap aztán a News of the World tovább sokkolta a közvéleményt.

Az újság úgy tudja, a hónapokon át tartó titkos kapcsolat elején derült ki, hogy a fehérneműmodell állapotos, de egyikük sem szerette volna, ha meg is születik a gyermek. Ezért közösen döntöttek az abortusz mellett, amelyhez Terry 20 ezer fonttal járult hozzá.

A Chelsea kiáll futballistája mellett, az Angol Labdarúgó-szövetség pedig egyelőre nem kommentálja az esetet. Fabio Capello szakvezető azonban már közölte, ha a felszarvazott Bridge és a többi csapattárs is úgy kívánja, akkor John Terry nem lesz tagja a világbajnokságra utazó keretnek.

A bulvárlap legfrissebb száma azt állítja, Wayne Bridge csak a napokban értesült arról, hogy fia édesanyja összeszűrte a levet egykori chelsea-s klubtársával…

„Wayne felhívott a múlt héten és ordítozott velem. Megvádolt azzal, hogy megcsaltam. Borzasztó volt, csúnya dolgokat vágott a fejemhez. Nem fogadta el a védekezésemet, egy pillanatig sem hitt nekem” – idézte a News of the World Vanessa Perroncelt. A pár egyébként decemberben szakított.



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu