Távozhat a Barca 25 milliós védője

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 18. 11:48
Ez nem jött be! - akár így is összefoglalhatjuk a tavaly nyáron 25 millió euróért szerződtetett Dmitro Csihrinszkij eddigi barcelonai pályafutását. A spanyol RAC-1 rádió értesülései szerint az ukrán hazatérhet oda, ahonnan jött, de más források Angliát és Németországot is elképzelhetőnek tartják, mint célállomás.


Az augusztus végén a védelem megerősítésére vásárolt 23 éves tehetség borzasztó idényen van túl a katalánoknál. Mindössze 14 alkalommal, jobbára ősszel szerepelt az együttesben, és jelenleg mindössze az ötödik opció Pep Guardiola számára a hátvédsorban.

A RAC-1 szerint Csihrinszkij a külföldi kaland után hazatérhet, mivel a Sahtar Donyeck szívesen visszavásárolná játékosát. Összegről és konkrétumokról nem szól a fáma, annyit azonban értesülésekből tudni lehet, hogy a Bayern München és az Arsenal is szemet vetett rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hihetetlen igazolás a Barcelonánál
Dmitro Csigrinszkij lesz a Barcelona legújabb szerzeménye, miután a katalán klub minden részletben megegyezett a Sahtarral a védő átigazolásával kapcsolatban. Az ukrán labdarúgóért 25 millió eurót fizetnek a gránátvörös-kékek,...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu