KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DMITRO_CSIHRINSZKIJ"
Barca: elköszönnek a középhátvédtől 2010. július 6. 08:07 Egy szezon után visszaigazol Ukrajnába Dmitro Csihrinszkij, a Barcelona középhátvédje és ismét a Sahtar Donyeck labdarúgója lesz - a hírt a katalán Sport szellőztette meg, azóta a klub hivatalos honalpja is megerősítette.
 
Távozhat a Barca 25 milliós védője 2010. június 18. 11:48 Ez nem jött be! - akár így is összefoglalhatjuk a tavaly nyáron 25 millió euróért szerződtetett Dmitro Csihrinszkij eddigi barcelonai pályafutását. A spanyol RAC-1 rádió értesülései szerint az ukrán hazatérhet oda, ahonnan jött, de más források Angliát és Németországot is elképzelhetőnek tartják, mint célállomás.
 
Csihrinszkij kidőlt, Henry is kimaradhat 2009. szeptember 27. 18:46 A Barcelona nyári szerzeménye, az ukrán középhátvéd Dmitro Csihrinszkij közel egy hónapig nem áll Josep Guardiola mester rendelkezésére, térdszalag-húzódást szenvedett.
 
Hihetetlen igazolás a Barcelonánál 2009. augusztus 27. 14:28 Dmitro Csigrinszkij lesz a Barcelona legújabb szerzeménye, miután a katalán klub minden részletben megegyezett a Sahtarral a védő átigazolásával kapcsolatban. Az ukrán labdarúgóért 25 millió eurót fizetnek a gránátvörös-kékek, és szombaton mutathatják be hivatalosan is. A Bajnokok Ligájában azonban biztosan nem számíthatnak rá.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu