Hihetetlen igazolás a Barcelonánál

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 27. 14:28
Dmitro Csigrinszkij lesz a Barcelona legújabb szerzeménye, miután a katalán klub minden részletben megegyezett a Sahtarral a védő átigazolásával kapcsolatban. Az ukrán labdarúgóért 25 millió eurót fizetnek a gránátvörös-kékek, és szombaton mutathatják be hivatalosan is. A Bajnokok Ligájában azonban biztosan nem számíthatnak rá.



Meglepő igazolással zárhatja be a Barcelona a nyári transzferablakot, a klub ugyanis közös nevezőre jutott a Sahtarral Dmitro Csigrinszkij ügyében a Sport szaklap értesülései szerint.

A hátvéd 25 millió eurójukba kerül a blaugranáknak annak ellenére, hogy a játékosra biztosan nem számíthatnak a Bajnokok Ligájában, ugyanis annak selejtezőjében már pályára lépett ebben az idényben.

Csigrinszkij öt évre ír alá a Barcelonához, és 1,2 millió eurós éves kezdő fizetés üti a markát, amely az idő előrehaladtával kétmillióra duzzad majd.

Külön érdekesség, hogy a Barca és a Sahtar pénteken Szuperkupa-döntőn csap össze Monacóban, ám a játékost a mérkőzésre a békesség kedvéért már nevezte a Donyeck.

A bekk így hétfőn, a Sporting Gijón elleni bajnokin mutatkozhat be új csapatában.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu