Suazo a Benfica legújabb szerzeménye

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 29. 12:04
A Benfica egy évre kölcsönvette David Suazót az Intertől – adta hírül a lisszaboni klub hivatalos honlapja. A hondurasi csatár nem játszott meghatározó szerepet a milánóiaknál, ezért nem meglepő, hogy örömmel bólintott rá a Sasok ajánlatára. Korábban a Roma is üldözte a támadót, ám Jérémy Menez szerződtetésével megoldódtak a fővárosiak játékosgondjai.


 

David Suazo csak a kiegészítőember szerepét töltötte be a 2007-2008-as szezonban az Internél, és kijelentette, több játéklehetőséget szeretne kapni a következő idényben. Ez nem ígérkezett egyszerű feladatnak, lévén az Ibrahimovic, Adriano, Cruz, Crespo, Balotelli, Mancini hatosfogat is megelőzte őt a csatárok rangsorában.

Nos, José Mourinho érkeztével még a kispadra sem fért fel a hondurasi csatár, és sokáig úgy tűnt, a nagy rivális Romához távozik a válogatott játékos. A Farkasok azonban időközben megszerezték maguknak Jérémy Menezt, és újabb labdarúgóval már nem szeretnének erősíteni.

A zűrzavaros ügyletből végül a Benfica jött ki győztesen, amely egy évre, kölcsönben édesgette a Luz Stadionba a támadót. Suazo mindenesetre örömmel tette át székhelyét a portugál fővárosba:

„Rui Costa személye sokat jelentett döntésem meghozatalakor, és a sportigazgató biztosított róla, a közeljövőben ismét régi fényében pompázik majd a klub. Hiszek neki, és bízom a közös sikerekben” – nyilatkozta az Inter korábbi csatára.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu