KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID SUAZO"
Korábbi interes ász a Cagliariban 2011. július 22. 18:02
 
Szabadulna csatárától az Inter 2011. január 3. 11:02 Spanyol lapértesülések szerint a Mallorcában vagy a Hérculesben köthet ki az Inter mellőzött támadója, David Suazo.
 
Az Interből erősített a Genoa 2009. december 30. 09:58 A szezon végéig kölcsönben a Genoához igazolt David Suazo, az Internazionale csatára. Amennyiben elégedettek lesznek vele a ligúriaiak, úgy akár hosszabb távon is magukhoz láncolhatják a hondurasi támadót.
 
Inter-csatárt vehet a Roma 2009. december 14. 18:01 Olasz lapértesülések szerint a Roma együttese mindenképpen csatárt igazolna a téli átigazolási időszakban, a legújabb kiszemelt pedig a jelenleg az Internazionalét erősítő David Suazo.
 
Suazo a Benfica legújabb szerzeménye 2008. augusztus 29. 12:04 A Benfica egy évre kölcsönvette David Suazót az Intertől – adta hírül a lisszaboni klub hivatalos honlapja. A hondurasi csatár nem játszott meghatározó szerepet a milánóiaknál, ezért nem meglepő, hogy örömmel bólintott rá a Sasok ajánlatára. Korábban a Roma is üldözte a támadót, ám Jérémy Menez szerződtetésével megoldódtak a fővárosiak játékosgondjai.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu