Sisa Tibor győzelemmel debütált Bőcsön

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 15. 17:06
Az NB II Keleti csoportjában élen álló Bőcs KSC alaulmaradt az élvonalban szereplő Diósgyőri VTK ellen a Ligakupa csoportkörének a második fordulójában szerda délután. Az első félidőben több helyzete volt a Bőcsnek, mégis döntetlen állásnál jött a félidő. A fordulás után Szélpál megszerezte a DVTK gólját, amivel el is döntötte a három pont sorsát.



LABDARÚGÓ LIGAKUPA, CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ, A CSOPORT
BŐCS KSC - DIÓSGYŐRI VTK 0-1 (0-0)
Bőcs, 400 néző. Vezette: Nagy R. (Pápai, Márkus).
BKSC: Szabó Á. – Szakszon, Martis, Kóka, Török (Halder, 66.) – Jeney (Halász, 85.) - Irhás, Lipták (Zsarnai, 74.), Menougong – Bardi (Vass, 46.), Gaál (Vasas, 54.). Edző: Tóth László.
DVTK: Vojinovic – Bokros, Milicic, Kállai, Trbovic (Kamber, 70.) – Pintér Z. (Gohér, 70.), Búrány - Szélpál (Pelecaci, 60., Lipusz, 79.), Homma, Ahodikpe - Szabó V. (Stanic, 40.). Edző: Sisa Tibor.
Gólszerző: Szélpál (0-1) az 55. percben.
Sárga lap: Milicic a 15., Lipták a 30., Kóka az 56., Búrány az 58., Kállai a 66., Gohér a 89. percben.

 

A találkozón az első diósgyőri helyzetre a hatodik percig kellett várni, ekkor Pintér 25 méterről a kapu mellé lőtt kapásból. A 18. percben a meccs addigi legnagyobb lehetőségét Irhás hagyta aki, nagy gólt akart rúgni, ám 4 méterről óriási erővel a kapu fölé lőtt.

A 25. percben Bardi négy méterről a diósgyőri kapus kezébe fejelte a labdát. A hajrában felpörögtek az események, előbb Gaál hétméteres lövését Vojinovics bravúrral, lábbal védte, majd Bardi 17 méteres lövését tenyerelte szögletre a DVTK kapusa. A 44. percben Homma adott jó labdát Sztanics elé, aki 14 méterről, nagy helyzetben a bal kapufa mellé lőtt.

A második félidőből tíz perc telt el, amikor megszerezte a vezetést a DVTK: Szélpál egy csel után 15 méterről talált a hálóba. A folytatásban mindkét edző folyamatos cserékkel próbált frissíteni, de a játék képe nem változott. A 85. percben közel állt az egyenlítéshez a Bőcs, ám Menougong ötméteres fejesét nagy bravúrral védte Vojinovics. A végéig már nem változott az állás, ami azt jelenti, hogy a DVTK megszerezte második sikerét a csoportban, a kispadon Sisa Tibor győzelemmel mutatkozott be.

 

MESTERSZEMMEL
Tóth László: - Annyi helyezet kihagytunk az első félidőben, hogy lehet megátkozott minket valaki. A szünet után ellenfelünk egyetlen lövése ment kapura, amiből gól is született. Ennek ellenére gratulálok a DVTK-nak és sok sikert kívánok Sisa Tibornak!
Sisa Tibor: - Ez a meccs arról szólt, hogy lehetőséget kapjon majd' mindenki a keretből. Nagyon szervezett csapatot győztünk le a bőcsi oroszlánbarlangban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu