Sir Alex jobb játékot várt a Unitedtól

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 24. 10:31
Sir Alex Ferguson sokkal támadóbb Manchester Unitedet szeretett volna látni Marseille-ben a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsén, és a 0-0-s döntetlennél is jobb eredményt várt. A skót mester ugyanakkor bízik csapatában, és abban, hogy győz hazai pályán – akár 10-9-re.


 

A Manchester United kevés helyzetet hozó mérkőzésen 0-0-t játszott az Olympique Marseille otthonában a BL-nyolcaddöntő első felvonásán, ami kockázatos eredmény, hiszen egy vendéggólra kettővel kellene válaszolnia az Old Traffordon.

Sir Alex Ferguson elismeri, véresen komolyan kell venniük a visszavágót, de bízik a csapatában.

„Nehéz ellenfélre számítottunk, és nem is kellett csalódnunk. A sorozat ezen szakaszában hatalmas szerepük van az idegenbeli góloknak, így van bennünk félsz” – nyilatkozta az MU menedzsere a lefújás után.

Ferguson a manchesteri második mérkőzés kapcsán elmondta, nincsenek nagy elvárásai, „csak” a győzelem legyen meg.

Nyernünk kell, ez teljesen egyértelmű. Tőlem akár 10-9 is lehet a vége, csak jussunk tovább.”

A United 2008-ban hasonló fegyvertényt már végrehajtott: a barcelonai nulla-nulla után egy-nullára nyert az Álmok Színházában Paul Scholes találatával.

A Vörös Ördögök támadójátéka nem volt kifejezetten acélos szerda este, Wayne Rooney előtt mégis kalapot emelt a szakember, bár maradéktalanul nem volt elégedett.

„Wayne keményen dolgozott, mint mindig, de a 4-4-2-es játékrendszerben nagyobb hasznát vesszük.”

Való igaz, Luis Nanival és főleg Dimitar Berbatovval nem mindig érttette meg magát az Elefántbébi, és helyzetbe sem igen került.

A közellenség Patrice Evra volt a Vélodrome-ban: a korábbi Monaco-játékos valóságos ámokfutást rendezett a francia válogatottban a dél-afrikai világbajnokságon, amit a szurkolók hangos pfujolással és lézerezéssel „háláltak meg”.

A hátvéd teljesítményét megsüvegelte Ferguson, aki Evrával egyetemben valami hasonló fogadtatásra számított.

„Sejtettük, hogy ez vár rá, ennek ellenére remek teljesítménnyel rukkolt ki. Efelől ugyanakkor kétségem sem volt a meccset megelőzően” – mondta Sir Alex.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Álmatag United-iksz Marseille-ben
A Manchester United nem szokott parádézni idegenben, és Marseille-ben is beérte 0-0-s döntetlennel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Rooney, Berbatov és Nani kioltotta egymást, de a hazai csatárok sem jeleskedtek. Döntés az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu