Serie A: a Catania megverte az eddig hibátlan Atalantát

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 19:50
A Catania Calcio labdarúgó-együttese 1-0-ra felülmúlta a bajnokságban két győzelemmel kezdő Atalanta csapatát a Serie A harmadik fordulójának nyitómérkőzésén Szicíliában.


A mérkőzés hőse az a Michele Paolucci volt, aki tavasszal éppen Bergamóban szerepelt kilenc mérkőzésen. A Juventus-nevelés csatár a második félidő tizennegyedik percében szerezte a mindent eldöntő találatot, a jobb szélen került a védelem mögé, majd a tehetelen Coppola kapus mellett kilőtte a rövid alsó sarkot.

Újabb győzelmével a Catania pontszámban beérte a táblázaton az első helyezett Laziót és a második Atalantát. A másik szombat esti találkozón az AS Roma fogadja a Regginát az Olimpicóban 20:30-tól.

 

OLASZ ELSŐ OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (SERIE A), 3. FORDULÓ, SZOMBATI JÁTÉKNAP
CATANIA-ATALANTA 1-0 (0-0)
Catania, Angelo Massimino, Vezette: Ciampi.
CATANIA: Bizarri - Sardo, M. Silvestri, Stovini, Sabato - Carboni (Biagianti 38.), Baiocco - Ledesma, Morimoto (Izco 66.), Mascara (Silvestri 81.) Vezetőedző: Walter Zenga.
ATALANTA: Coppola - Garics, Talamonti, Pellegrino, Manfredini (Marconi 88.) - Ferreira Pinto (Valdes 69.), Cigarini, Guarente, Padoin (De Ascentis 71.) - Doni, Floccari. Vezetőedző: Luigi Del Neri.
Gólszerző: Paolucci (59.)
Sárga lap: Stovini (39.) illetve, Guarente (51.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu