"Rooney sikerre vezetheti Angliát"

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 10. 20:49
Évek óta napi kapcsolatban állnak, a dolgos idők döntő többségét is együtt töltik, nyugodtan mondhatjuk, kiválóan ismeri Wayne Rooneyt. A kedves olvasó azt hihetné, a következő sorok a Manchester United sztárjának feleségéről szólnak, a bűbájos Coleenről, de mégsem. A Vörös Ördögök klasszisáról klubedzője, Sir Alex Ferguson beszélt felsőfokon, tőle várja, hogy sikerre vezesse Angliát!


„Ha végignézünk a válogatott keretén, akkor egyértelműen azt láthatjuk, Fabio Capello együttesének eredményessége elsősorban Rooneytól függ. Ő lesz Anglia legfontosabb játékosa, talán azért is, mert garantált a helye a támadósorban” – jelentette ki Fergie.

Tény, a rendkívül népszerű Wazza évek óta a szigetországiak legjobb csatára, már a 2004-es Európa-bajnokságon remekelt. Igaz, két évvel később a németországi vb-n elmaradt a várakozásoktól, de akkor nem volt sérült.

A mostani világbajnokság selejtezőjében aztán Rooney ismét ontotta a gólokat, az MU-ban is első számú sztárrá nőtte ki magát.

„Az még nem egyértelmű, hogy ki lesz a társa Dél-Afrikában. Jermain Defoe, vagy Peter Crouch, de akár Emile Heskey is mellé kerülhet a csatársorban. De Rooney helye biztos, ezért nagy felelősség hárul a srácra, hatalmas a szurkolók elvárása. De úgy érzem, ezt el tudja viselni. Persze, Angliában mindig óriási a várakozás, ez időnként a realitásoktól is elrugaszkodik…”

A végső sikerre is esélyesnek tartott szigetországiak szombaton az Egyesült Államok ellen mutatkoznak be. Elsőre akár könnyű feladatnak is tarthatnánk ezt a találkozót, de ne feledjük, tavaly a Konföderációs-kupán éppen a tengerentúliak szakították meg az Európa-bajnok spanyolok hosszú veretlenségi sorozatát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vb-2010: Don Fabio aranyat érhet
Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-Afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu