KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VILÁGBAJNOKSÁG"
Ismét szenvedett a vb nagy esélyese 2011. december 8. 10:48 Ismét győzött a nyitányon a németek ellen nagyot bukó norvég női kézilabda-válogatott válogatott a brazíliai világbajnokságon, de ismét nem győzte meg a kétkedőket. A pekingi olimpia győztese ugyanis csak 26-20-ra tudott nyerni Angola ellen. A norvég hölgyek a szünetig már megszerezték a hatgólos előnyt, a fordulás után azonban nem növelték már az előnyüket.
 
Német bravúr a topfavorit ellen 2011. december 4. 10:19 Hatalmas meglepetést hozott az első játéknap a Brazíliában zajló női kézilabda-világbajnokságon: a pótselejtezőn a magyarokat meglepő német válogatott 31-28-ra legyőzte a torna legnagyobb esélyesének számító, olimpiai bajnok Norvégiát. Szintén váratlan eredménynek számít, hogy az A-csoportban Izland 22-21-re felülmúlta Montenegrót.
 
Nem megy a magyaroknak Szicíliában 2011. október 12. 12:07 Magyar szempontból kellemetlen meglepetéssel kezdődött a szerdai versenynap a cataniai vívó-világbajnokságon: a tavaly bronzérmes párbajtőröző Boczkó Gábor az első fordulóban vereséget szenvedett. Ugyancsak a legjobb 64 között fejezte be szereplését Somfai Péter, és egyedül Imre Géza jutott tovább.
 
Magyar esélyesek sima győzelme a vb-n 2011. október 2. 21:07 Szellő Imre ugyan keserű csalódást okozott, de Bacskai Balázs és Káté Gyula simán győzött a Bakiban zajló amatőr ökölvívó-világbajnokságon. Boquet Bence sajnos az első menetben kiütéses vereséget szenvedett a nehézsúlyúak között.
 
Eb-bronzérmesünknek ennyi volt a vb... 2011. október 2. 12:39 Az idei Európa-bajnokságon bronzérmes Szellő Imrének a legjobb 32 között ért véget a bakui az olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokság.
 
Stubán Ferenc: Lovassy vb-szerepléséről 2011. szeptember 28. 18:26 Hazaérkezett a hatfős magyar különítmény a Dániában, múlt héten rendezett országúti világbajnokságról, tegnap Somogyi Miklós értékelését olvashattuk az utánpótlás versenyről, most Stubán Ferenc szövetségi kapitány Lovassy Krisztián szereplését kommentálja:
 
Junior bringásaink a legjobbak a vb-n 2011. szeptember 27. 21:44 A vasárnap, Mark Cavendish elit országúti világbajnoki címével zárult világbajnokságon magyar szempontból az ifjúsági korosztályúak érték el a legjobb eredményt.
 
Nyilatkozatok a kerékpár-vb vert hadától 2011. szeptember 26. 11:18 Az országúti világbajnokság elit férfi mezőnyversenyén nem volt ellenszer a brit csapat és Mark Cavendish ellen, és egy nap távlatából ezt gyakorlatilag mindenki elismeri. A „vert had” nyilatkozatai sem arról szólnak, hogy mit kellett volna másképp… A legjobbak nyertek.
 
Cavendish: "nem lehetett más eredmény" 2011. szeptember 25. 18:06 A húsz Tour de France szakaszgyőzelmet számláló, s még mindig csak 25 éves brit sprinterkirály, Mark Cavendish ma felért a csúcsra, megnyerve a világbajnokság elit férfi mezőnyversenyét, megszerezte a szivárványszínű trikót. Győzelméről így nyilatkozott:
 
A sprinterkirály a világbajnok! - videó 2011. szeptember 25. 16:47 Akik látták, nem fogják elfelejteni azt a feszültséget, ami a kerékpáros világbajnokság elit férfi mezőnyversenyének utolsó két kilométerét jellemezte, melynek végén Mark Cavendish feltette a pontot az i-re a brit csapat lenyűgöző munkáját követően.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu