Rekord közelébe került Victor Valdés

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 20. 14:24
Habár messze még Manuel Neuer rekordja - a német válogatott kapusa 1147 perc után kapott tétmeccsen gólt a Bayern München ketrece előtt -, Victor Valdés egyre közelít egyéni csúcsa felé. Immáron öt találkozó óta nem kapitulált, így szerda este, a cseh Plzen elleni 2-0 alkalmával sem. A portás hálás, hogy egy ilyen csapat tagja lehet.


Egy órányira van egyéni rekordja megdöntésétől Valdés, amelyet a Sevilla elleni hétvégi hazai bajnokin ünnepelhet meg. 

"Mindenki érdeme az, hogy nem kapunk gólt - kezdte a labdarúgó egy tévéinterjújában. - A társaké, az edzőké, mindenkié. A csapat remekül védekezik, ezt a Plzen ellen is bebizonyította."

A Barcelona tíz találkozón mindössze hat gólt kapott, öt meccse egyet sem. Pontosabban 577 perce érintetlen a hálója. A kapus annak külön örül, hogy a védelem "tisztán" dolgozik. Dani Alves a BATE ellen, azaz négy összecsapással ezelőtt kapott sárgát utoljára - a belső védelem még régebben.

Pep Guardiola mester eközben majd' elalél csapata szerdai produkciójától: "Gratulálok mindenkinek, egytől egyig kiválóan játszottak. Úgy nyertünk, hogy Leo Messi nem lőtt gólt, futballistáim komolyan vették a mérkőzést és az ellenfelet. Show volt ez a javából, bravó!"

A katalánok három kör után hét ponttal vezetik a H-csoportot a BATE ellen szintén 2-0-ra nyerő Milan ellen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gólparádé nélkül nyert a Barca, Milan
VIDEÓ! Lionel Messi egymaga legalább tíz helyzetet puskázott el, a Barcelona viszont esélyt sem adott a Viktoria Plzennek, de Andrés Iniesta és David Villa találatával csak 2-0-ra győzött a Bajnokok Ligája H-csoportjának 3....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu