KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIKTORIA_PLZEN"
Ejtőernyővel érkezett a félidőben 2011. november 8. 22:56 Új módszer a "pályára rontók" eszköztárában. Égből pottyant a "nemkívánatos" látogató a Slavia Praha-Viktoria Plzen cseh bajnoki szünetében. Hihetetlen. Jegye sem volt. A biztonságiak már várták, rögtön leteperték és lehurcolták a pályáról.
 
Rekord közelébe került Victor Valdés 2011. október 20. 14:24 Habár messze még Manuel Neuer rekordja - a német válogatott kapusa 1147 perc után kapott tétmeccsen gólt a Bayern München ketrece előtt -, Victor Valdés egyre közelít egyéni csúcsa felé. Immáron öt találkozó óta nem kapitulált, így szerda este, a cseh Plzen elleni 2-0 alkalmával sem. A portás hálás, hogy egy ilyen csapat tagja lehet.
 
BL: alázott a cseh bajnok 2011. július 12. 23:28 A Cseh bajnok Viktoria Plzen fél lábbal már a harmadik Bl-selejtezőkörben tudhatja magát, miután 4-0-ra tudott nyerni Jerevánban, a Pjunyik otthonában. Az örmény csikócsapatra (mezőnyben 19 éves átlagéletkor) a statisztaszerep hárult. A szlovák aranyérmes Slovan, és a szlovén győztes Maribor is hozta a kötelezőt hazai pályán. Folytatás szerdán, immár a Vidivel!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu