Pokorni Péter bajnokin is bizonyíthat

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 30. 05:36
A Diósgyőrt fogadja szombaton a Fehérvári úti stadionban a Paks labdarúgó csapata. Sipeki István most játszik először volt klubja, a DVTK ellen, és ígéri: mindent megtesz majd a paksi siker érdekében. A tolnaiak számára bíztató előjel, hogy Tököli Attila az eddigi öt forduló során hatszor tudott eredményes lenni és sorozatát tovább folytatná Vágó Attila csapata ellen. A tehetséges kapus, Pokorni Péter az U19-es Eb-szereplés után magyar bajnokin is bizonyítási lehetőséget kap Gellei Imrétől.


Az előző fordulóban MTK otthonában egészen a hajrájáig uralta a mérkőzést a Paksi FC csapata. Az utolsó percekben azonban kétszer is eredményes tudott lenni a fővárosi egyesület, így pont nélkül távoztak Gellei Imre játékosai a Hidekuti Nándor Stadionból.

 

„Az itthoni meccseket külön kell választanunk, mert eddigi hazai szereplésünket sajnos nem kísérte siker, noha a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen jól játszott a csapatom, de így is csak egy pontot sikerült szereznünk” – jegyezte meg elöljáróban Gellei Imre

 

„A Diósgyőr ellen azt várom támadóimtól, hogy megoldják majd a góllövés feladatát, és ha labdabirtoklás tekintetében is fölényt tudunk kiharcolni ellenfelünkkel szemben, akkor elérhetjük célunkat. A hazai mérlegünkön már most szombaton szeretnénk javítani” – tért rá a DVTK elleni találkozóra a rutinos mester.

 

A paksi csapat két játékosa vezeti az eddigi eredményességi rangsorokat. Tököli Attila a góllövőlista, míg Kiss Tamás a gólpasszok számát jegyző lista élén található. Gellei Imre tanítványainak egyik fő feladata a Diósgyőr ellen, hogy folytassák eddigi remek támadójátékukat.

 

Az is lényeges lehet, hogy védekezésben sikerüljön a csapatnak kijavítani az eddigi fordulók hibáit, amelyek miatt nem lett még ennél is jobb a paksiak idei rajtja.

 

Kapus poszton Gellei Imre pihenteti az első öt fordulóban kisebb hullámvölgybe került Kovács Attilát, helyén a fiatal tehetséges U19-es válogatott Pokorni Péter kap bizonyítási lehetőséget.


A várható kezdő csapat:

PAKSI FC: Pokorni – Kriston, Éger, Salamon, Hanák – Sipeki, Heffler, Böde, Báló – Kiss T., Tököli.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu