KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "POKORNI_PETER"
Pokorni Péter bajnokin is bizonyíthat 2008. augusztus 30. 05:36 A Diósgyőrt fogadja szombaton a Fehérvári úti stadionban a Paks labdarúgó csapata. Sipeki István most játszik először volt klubja, a DVTK ellen, és ígéri: mindent megtesz majd a paksi siker érdekében. A tolnaiak számára bíztató előjel, hogy Tököli Attila az eddigi öt forduló során hatszor tudott eredményes lenni és sorozatát tovább folytatná Vágó Attila csapata ellen. A tehetséges kapus, Pokorni Péter az U19-es Eb-szereplés után magyar bajnokin is bizonyítási lehetőséget kap Gellei Imrétől.
 
Pokorni: Már régóta vártam ezt a napot! 2008. július 21. 13:20 A csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatottban tétmérkőzésen vasárnap este, a németek elleni csoporttalálkozón (1-2) debütált Pokorni Péter, aki a vereség ellenére remekül helytállt. A paksi kapus többször is kiszolgáltatott helyzetben hárított bravúrral, a bekapott gólokról pedig a legkevésbé sem tehetett.
 
Kikapcsolódás a rusztikus óvárosban 2008. július 18. 22:30 Kell egy kis kikapcsolódás, nem árt megtörni olykor-olykor a sorozatterhelésből adódó egyhangúságot. Ennek fényében a csehországi labdarúgó Európa-bajnokságon két csoportmérkőzés után már biztosan elődöntős és világbajnoki résztvevő magyar válogatott a keddi kiruccanást követően pénteken is városnézéssel ütötte el a koraesti órákat, a várnegyed után ezúttal az óvárost barangolta be.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu