"Pirlo visszatérhetne a Milanba"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 5. 11:07
Andrea Pirlo jövője márciusig nem kerül szóba a Juventusnál, amely szívesen megtartaná a veterán irányítót, de ő maga már elárulta, hogy ez csak akkor lehetséges, ha továbbra is meghatározó játékos marad Torinóban. Ha esetleg mégis a távozás mellett döntene, a San Siróban tárt karokkal várná az egykori kulcsjátékosainak visszavásárlására szakosodott AC Milan.


 

Andrea Pirlo az utóbbi két évben meghatározó szerepet játszott a Juventus csapatában, mellyel sorozatban két bajoki címet nyert. Nyáron már felvetődött a szerződéshosszabbítás kérdése, amelyre a 34 éves játékos szerint csak akkor kerülhet sor, ha stabil kezdő marad.

Antonio Conte vezetőedző azonban még nem biztos abban, hogy ezt garantálni tudja, és ha mégsem jönne össze, akkor van más alternatíva is. "Nagyszerű lenne, ha Andrea itt lenne velünk" - mondta a Tuttosportnak Alessandro Matri, a Milan nyáron igazolt csatára.

"Nincs bennem bosszúvágy, csak azt nézem, mi lenne a legjobb a Milannak" - tette hozzá a Juvétól érkezett csatár. Pirlo 2001 és 2011 között 401 meccsen lépett pályára a milánói együttesben, 41 gólt szerzett, nyert két olasz bajnoki címet, egy kupát, és kétszer a Bajnokok Ligáját.

A Milan nyáron már visszaszerezte egyik régi kulcsjátékosát, a brazil Kaká tért vissza a San Siróba a Real Madridtól, ahol nem minden úgy alakult, ahogy szerette volna. A 31 éves játékos kétéves szerződést kötött, évi négymillió eurós fizetéssel, de amíg sérült, lemondott a neki járó pénzről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juve márciusig nem tárgyal Pirlóval
Giuseppe Marotta, a Juventus főigazgatója elmondta az olasz sajtónak, hogy jövő márciusig nem tárgyalnak az esetleges hosszabbításról a csapat 34 éves válogatott irányítójával, Andrea Pirlóval, akinek szerződése jövő nyáron...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juve még nem tudja, mi legyen Pirlóval
Olasz sajtóértesülések szerint a bajnoki címvédő Juventus csapata még nem tudja eldönteni, mit tegyen egyik legjobb játékosával, Andrea Pirlóval, aki már 34 éves, és szerződése jövő nyáron lejár. Eddig még egyik fél sem...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu