KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALESSANDRO MATRI"
"Pirlo visszatérhetne a Milanba" 2013. október 5. 11:07 Andrea Pirlo jövője márciusig nem kerül szóba a Juventusnál, amely szívesen megtartaná a veterán irányítót, de ő maga már elárulta, hogy ez csak akkor lehetséges, ha továbbra is meghatározó játékos marad Torinóban. Ha esetleg mégis a távozás mellett döntene, a San Siróban tárt karokkal várná az egykori kulcsjátékosainak visszavásárlására szakosodott AC Milan.
 
Négyet igazolt a Juventus, 37 millióért! 2011. június 22. 14:19 A nyár idei legnagyobb átigazolási durranását produkálta a Juventus szerdán, amely hivatalos oldalán jelentette Simone Pepe, Alessandro Matri, Marco Motta és Fabio Quagliarella végleges szerződtetését összesen 37,25 millió euróért. Az Öreg Hölgy nem most egyben fizet, hanem 3 év alatt utalja át az érintett csapatoknak a summát.
 
Kétszer volt hátrányban, de nyert a Juve 2011. április 10. 14:27 VIDEÓ! Először az idei szezon folyamán zsinórban három mérkőzést nyert a Juventus, miután nagy csatában, élvezetes második félidőt játszva 3-2-re legyőzte a Genoát a Serie A 32. fordulójában. A torinóiak kétszer kerültek hátrányba, de a 62. percben Luca Toni beállt, egy gólt előkészített, egy másikat pedig maga lőtt be, így az együttes sikeresen visszaállította kétpontos hátrányát a hatodik helyen álló Roma mögött a tabellán.
 
Villámgyorsan felépül a Juve hőse 2011. február 14. 15:20 Alessandro Matri bordasérülése nem súlyos, és a Juventus akár már a következő bajnoki fordulóban számolhat vele.
 
A Juve, avagy a csapatszellem diadala 2011. február 14. 11:44 Luigi Del Neri a csapatszellem diadalaként tekint a Juventus Inter felett aratott győzelmére, de milánói kollégája, Leonardo is elismeri: a jobbik csapat nyerte a 182. Derby d’Italiát. A mérkőzést eldöntő Alessandro Matri maga sem álmodott ilyen villámrajtról Torinóban.
 
Három újonc a Squadra Azzurrában 2011. február 7. 16:33 Buffon és Cassano is visszatér a Squadra Azzurrába, először kapott behívót Matri, Thiago Motta és Giovinco - derült ki a Németország elleni, szerdai felkészülési mérkőzés előtti kerethirdetésen.
 
Juve: Domínguez nem, Matri igen 2011. január 31. 17:36 A legfrissebb hírek szerint kútba esett a Domínguez-üzlet a Valenciával, de nem marad erősítés nélkül a Juventus, megállapodott a Cagliari csatára, Alessandro Matri szerződtetéséről.
 
Négy csatár közül igazolhat a Juve 2010. február 18. 08:31 A Juventus főhadiszállásán már a jövő szezont (is) tervezik, négy főbb kiszemeltje van a klubnak csatárposztra a torinói Tuttosport szerint.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu