Négyet igazolt a Juventus, 37 millióért!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 22. 14:19
A nyár idei legnagyobb átigazolási durranását produkálta a Juventus szerdán, amely hivatalos oldalán jelentette Simone Pepe, Alessandro Matri, Marco Motta és Fabio Quagliarella végleges szerződtetését összesen 37,25 millió euróért. Az Öreg Hölgy nem most egyben fizet, hanem 3 év alatt utalja át az érintett csapatoknak a summát.


Ígéretéhez híven belehúzott a Juve az igazolásokba: eddig Andrea Pirlóra, Reto Zieglerre, Michele Pazienzára és Frederik Sörensenre, tehát négy emberre összesen költöttek félmillió eurót (előbbi három ingyen érkezett), most másik négyre egyszerre 37,25 milliót. Ez ám a nagybevásárlás!

A Zebrák köreiben jól ismert figurákról van szó, valamennyien szerepeltek az együttesben az elmúlt idény során vagy megosztott játékjog formájában, vagy kölcsönben. A legtöbbet közülök, 15,5 millió eurót a tavasszal Torinóba került Alessandro Matrira költötték.

Kifizették a Cagliarinak a gólerős támadó kivásárlási árát, majd négyéves szerződést kötöttek vele. Egészen pontosan 10,5 millió euróba került Fabio Quagliarella végleges szerződtetése a Napolitól, ő három évre kötelezte el magát.

Nem volt olcsó Simone Pepe sem, a 27 esztendős szélső 7,5 millió eurót kóstált, az Udinesétől jött el végleg, négy éves szerződést írt alá a Juventusszal. A védőszekcióra Marco Motta jutott, ő négy évre aláírva szintén az udineieket hagyta ott 3,75 milliós áron. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Juve: mennyiség helyett minőség!
ÉRTÉKELÉS, 7. rész. A topligák emlékezetes pillanatai és álomcsapata mellett nem feledkeztünk meg klubhíradós gárdáinkról sem, új sorozatunkban elemezzük az elmúlt idényben nyújtott teljesítményüket, és egy kicsit előretekintünk...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu