KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FABIO QUAGLIARELLA"
Hosszabbított a Juve ásza 2012. május 1. 00:18 Egy évvel, 2015-ig meghosszabbította az olasz válogatott csatár Fabio Quagliarella szerződését a Juventus labdarúgóklub.
 
Nem tudja, hogy maradhat-e a Juvénál 2011. december 9. 18:26 Fabio Quagliarella ugyan már felépült súlyos térdsérüléséből, de visszatérése óta csak epizodista a Juventusnál. Az olasz sajtó nem tartja kizártnak, hogy távoznia kell januárban, de az érintett ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.
 
Juve-ász, falatnyi bikini meglepetéssel 2011. június 29. 14:51 Fürdőzéssel napozással, és strandröplabdával tölti az idejét Miamiban Fabio Quagliarella, a Juventus olasz válogatott csatára. No nem egyedül, ott van vele új szerelme, Federica Gagliardi, aki egyébként Lazio tartomány kormányzójának sajtóosztályát vezeti. A szépség
 
Négyet igazolt a Juventus, 37 millióért! 2011. június 22. 14:19 A nyár idei legnagyobb átigazolási durranását produkálta a Juventus szerdán, amely hivatalos oldalán jelentette Simone Pepe, Alessandro Matri, Marco Motta és Fabio Quagliarella végleges szerződtetését összesen 37,25 millió euróért. Az Öreg Hölgy nem most egyben fizet, hanem 3 év alatt utalja át az érintett csapatoknak a summát.
 
Világbajnokot igazolhat a Napoli 2011. június 22. 11:27 Fabio Quagliarellát végleg meg akarja szerezni a Juventus: a torinói klub pénzt és egyik világbajnokának játékjogát ajánlja a Napolinak. Olasz lapértesülések szerint a nápolyiak nem is ellenkeznek, örömmel látnák Vincenzo Iaquintát.
 
Megoperálták a Juve csatárát 2011. január 9. 18:02 Tökéletesen sikerült Fabio Quagliarella térdoperációja vasárnap Romában, öt-hat hónap kihagyásra számíthat a Juventus 27 éves csatára.
 
Vége a Juve-sztár szezonjának! 2011. január 7. 11:30 VIDEÓ! Keresztszalag-szakadást szenvedett térdében Fabio Quagliarella, akit a szezon hátralévő részére elveszített a Juventus labdarúgócsapata - tudta meg a Sky Sport Italia. Luca Tonit szerződteti a helyére a torinói sztárcsapat, a fejleményekről folyamatosan beszámolunk. Az sem kizárt, hogy két új csatár is érkezik.
 
„Amauri lesz a Juve téli igazolása” 2010. december 6. 10:46 Értékes győzelemmel feledtette a szerdai váratlan Európa-liga-búcsút a Juventus, amely a Catania otthonából hozta el a három pontot a Serie A 15. fordulójában. A lefújást követően a mérkőzésen duplázó Fabio Quagliarella elégedetten értékelte a látottakat, hozzátette, Amauri visszatérése további lökést adhat a csapatnak.
 
Hivatalos: Quagliarella a Juventusé 2010. augusztus 27. 19:09 Csütörtök késő este az olasz sajtóban kiszivárgott, Fabio Quagliarella a Juventus labdarúgócsapatában folytatja, a hír péntek este kapott megerősítést, az együttes saját honlapján közölte, leigazolta a csatárt a Napolitól. Az olasz válogatott nemrég esett át az orvosi vizsgálatokon és aláírta szerződését.
 
Kiszivárgott: Quagliarella a Juventusé 2010. augusztus 27. 00:54 Az olasz sajtó képviselői megtudták, hogy a Napoli válogatott csatára, Fabio Quagliarella péntek délelőtt orvosi vizsgálatra hivatalos a Juventusnál.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu