Nem tudja, hogy maradhat-e a Juvénál

Létrehozva: 2011. december 9. 18:26
Fabio Quagliarella ugyan már felépült súlyos térdsérüléséből, de visszatérése óta csak epizodista a Juventusnál. Az olasz sajtó nem tartja kizártnak, hogy távoznia kell januárban, de az érintett ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.


A torinói együttes remek teljesítményt nyújt a Serie A-ban, az év vége felé közeledve veretlenül áll az élen. Így nem meglepő, hogy a korábbi válogatott csatárnak nagyon igyekeznie kell, ha el akarja kerülni a klubcserét. Persze, egyáltalán nem eldöntött tény, hogy a Zebrák igazolnak bárkit is ezen a télen.

„Nem tudom, hogy ki érkezik, ha egyáltalán jön valaki. Bizonyos dolgok csak az igazgatókra tartoznak, nem a játékosokra. Tőlünk azt várják, hogy örömmel üdvözöljük az új játékosokat az öltözőben. Ha nagy célokat akarsz megvalósítani, akkor nagy és erős keretre van szükséged” – jelentette ki Quagliarella.


A Juve-szurkolók amúgy már-már a fellegekben érzik magukat a nyári-őszi kiváló szereplés miatt, de a csatár szerint korai még az ünneplés.

„Még rengeteget és keményen kell dolgoznunk, felesleges a bajnoki címről beszélnünk. Senki se feledje, roppant erős ellenfeleink vannak. A Milan Patóval és Ibrahimoviccsal bármit megnyerhet, de a Napoli is nagyszerű együttes. A Laziót és az Udinesét sem írhatjuk le. Majd márciusban már érdemes megnézni, hol is állunk a tabellán…”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu