Pikáns meccs előtt áll Csernyánszki

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 14. 07:00
Nehezen viselte a mellőzést, Csernyánszki Norbert, a DVSC labdarúgócsapatának kapusa, így a tavaszi szezont már a Paksnál kezdi el. Érdekesség, hogy a hajdúságiak az utolsó bajnokijukat éppen a Tolna megyeiek ellen játsszák, és Csernyánszki is nevezve lesz a pénteken 19 órakor kezdődő mérkőzésen.


A Paks elleni összecsapás mindenképpen pikáns lehet a DVSC kapusa, Csernyánszki Norbert számára. A rutinos hálóőr ugyanis a tavaszi szezont már éppen a jelenlegi ellenfélnél kezdi majd.

- Kísért a múlt, mert amikor eldőlt, hogy Debrecenbe kerülök, akkor a Siófok színeiben éppen a Loki ellen védtem utoljára. Most ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy várhatóan ezúttal sem én állok a DVSC kapujában…

- A Paks részéről nem érkezett olyan kérés, hogy esetleg hagyja ki ezt a meccset?

- Nem, mivel nem is tehették volna meg. Élő szerződésem van, új csapatom csak január elsejétől rendelkezik a játékjogommal.

- Az utóbbi időben bajnokin csak elvétve kapott lehetőséget bajnoki meccsen. Hogy viselte a mellőzést?

- Nehezen. Már egy éve érzem, hogy Debrecenben nem velem képzelik el a jövőt. Nincs versenyhelyzet a kapusok között, Polekszics élvezi a bizalmat. Amikor megsérült, ugyan én védtem, de felépülése után azonnal visszakapta a helyét.

- Mégis miért éppen a Paksot választotta?

- Több csapat is érdeklődött, de ők voltak a legkitartóbbak. Én mindenképpen olyan csapathoz akartam szerződni, amely közel van Székesfehérvárhoz.

- Gondolom, Pakson is meg kell küzdenie a helyéért a kezdőcsapatban…

- Soha semmi nem pottyant az ölembe, vállalom a harcot Kovács Attilával. Mindig megküzdöttem a helyemért, nem lesz ez máshogy most sem. Amikor Debrecenbe kerültem, Sandro Tomiccsal kellett rivalizálnom, aki Sándor Tamáshoz hasonló közönségkedvenc volt, mégis bekerültem a csapatba.

- A mellőzés ellenére szép emlékeket is magával visz Debrecenből?

- Természetesen, hiszen két évig elsőszámú kapus voltam, és a harmadik bajnoki címben is még vastagon benne voltam. Rengeteget kaptam a várostól, mindent megnyertem itthon, amit lehet. Van azonban még pár jó évem, és azt nem a kispadon szeretném eltölteni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu