KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSERNYÁNSZKI NORBERT"
Kikerült Fülöp a válogatottból 2011. május 23. 11:00 Fülöp Márton sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott keretéből, helyére a Paks kapusát, Csernyánszki Norbertet hívta be Egervári Sándor szövetségi kapitány.
 
Pikáns meccs előtt áll Csernyánszki 2008. november 14. 07:00 Nehezen viselte a mellőzést, Csernyánszki Norbert, a DVSC labdarúgócsapatának kapusa, így a tavaszi szezont már a Paksnál kezdi el. Érdekesség, hogy a hajdúságiak az utolsó bajnokijukat éppen a Tolna megyeiek ellen játsszák, és Csernyánszki is nevezve lesz a pénteken 19 órakor kezdődő mérkőzésen.
 
Labdarúgás: Csernyánszki Norbert 2009-ben már a Paksot erősíti 2008. november 7. 10:36 A DVSC-TEVA kapusa, Csernyánszki Norbert Paksra igazol, miután a két klub és a játékos mindenben megegyezett egymással.
 
DVSC: Csernyánszki Norbert sorsa Balogh János sérülésétől függ 2008. június 26. 14:46 Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Balogh János, a DVSC-TEVA válogatott kapusa, így elképzelhető, hogy az élő szerződése ellenére elvágyódó Csernyánszki Norbert mégis marad a klubjánál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu