Pato: Ibra nélkül is elég jó a Milan!

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 16. 16:48
VIDEÓ! Szándékos ütésért három meccsre eltiltották Zlatan Ibrahimovicot a Bari elleni legutóbb bajnokit követően, ám csapattársa, Alexandre Pato magabiztos: a brazil csillag szerint a svéd csatár nélkül is elég erős az olasz bajnokságot e pillanatban vezető Milan ahhoz, hogy helytálljon az elkövetkező hetekben.


"Ibrahimovic természetesen nagyon fontos láncszem, hiánya nagy vérveszteség a számunkra, de rajta kívül akad azért még egy-két nagy bajnok, aki helyettesítheti - nyilatkozta Pato a Corriere dello Sportnak. 

Bár a Milan fellebbezett, kevés az esély arra, hogy "visszakapják" a hórihorgas sztárt, aki helyére így valószínűleg Antonio Cassano ugrik majd be. 

"Jól megértem magam Cassanóval - folytatta a dél-amerikai támadó. - Már régóta szeretnék vele játszani, erre most meg is lesz a lehetőségem. Nagyon feldob a gondolat, hogy vele futballozhatok. Nekem persze az a legfontosabb, hogy futballozzak: tulajdonképpen mindegy, hogy Ibrahimoviccsal, vagy nélküle." 

Ibra nincs feldobva az eltiltás hossza miatt, hiszen ennek köszönhetően előbb a Palermo elleni bajnokit, majd az Interrel vívandó derbit, valamint a firenzei összecsapást is ki kell hagynia. Legközelebb április 17-én, a Samp ellen térhet vissza a renitens futballista.

IBRA KIÁLLÍTÁSA:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ibra romokban: nem játszhat a derbin!
Hárommeccses eltiltást kapott a Bari elleni vasárnapi bajnokin (1-1) elkövetett ütéséért Zlatan Ibrahimovic, a Milan gólfelelőse, aki így nem csak a Palermo elleni idegenbeli találkozót, hanem az Inter elleni április 3-i...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rudolf elrontotta a Milan ünnepét
VIDEÓ! Hihetetlen mérkőzésen Rudolf Gergely góljával pontot szerzett a szinte biztos kieső Bari a listavezető Milan otthonában a Serie A 29. fordulójában. A Silvio Berlusconi klubelnöki kinevezésének 25 évfordulóját ünneplő...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu