Panucci: Hull és Torino helyett Roma

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 2. 19:03
Bekeményített az AS Roma vezetősége: az elmúlt napokban több klubbal is hírbe hozott, az olasz fővárosban rebellisnek kikiáltott Christian Panucci nem cserélhet klubot, maradnia kell. Pedig az átigazolási időszak utolsó óráiban is tartotta magát a hír, a veterán védő a Torinónál vagy a Hull Citynél folytatja pályafutását.


A korábbi válogatott futballista szerződése nyáron jár le a „farkasoknál”, vagyis szinte bizonyos, a következő átigazolási időszakban mégis összejön a csapatcsere. Panucci nyolc napja haragította magára a szakmai stábot és a vezetőséget, amikor nem ült le a kispadra a Napoli elleni bajnokin. Ezek után nem is került be Luciano Spalletti vezetőedző tavaszi Bajnokok Ligája-keretébe, ezért a média biztosra vette, a hátvéd távozik.

Olasz sajtóértesülés szerint Panucci végül megmakacsolta magát, elutasította a Torino és a Hull City ajánlatát, igaz szakmai okokat is feltételezhetünk a háttérben.

 „Amennyiben a Roma vezetősége hozzájárul, azon leszek, hogy ügyfelemnek a lehető legmegfelelőbb klubot találjam még a téli szezon alatt - nyilatkozta a napokban Oscar Damiani, Panucci ügynöke.
A veterán olasz hátvéd még 2001-ben csatlakozott a Roma csapatához, ahol eddig 218 Serie A találkozón lépett pályára.

A napokban az AS Roma vezetősége közölte, hogy bármi történt is, a védő nem eladó. Daniele Pardé sportigazgató hozzátette: „Panucci megfegyelmezésre számíthat kijelentései után, de a klub nem mond le róla.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu