KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRISTIAN PANUCCI"
Panucci lesz a Roma edzője? 2013. február 4. 16:07 Felvette a kapcsolatot a klub korábbi kiváló jobbhátvédjével az új edzőt kereső AS Roma - írja hétfői számában a fővárosi Corriere dello Sport. A Farkasok vezetőségének egyik vészforgatókönyve szerint Christian Panucci örökölné meg a marsallbotot, és kapna bizonyítási lehetőséget a nyárig. Licensze nincs, ezért hivatalosan az átmeneti edzőnek kijelölt Andrea Andreazzoli maradna a szakmai munka irányítója.
 
Befejezte az olasz futball-legenda 2010. augusztus 23. 17:01 A hosszú pályafutása során sikert sikerre halmozó Christian Panucci bejelentette, felhagy az aktív labdarúgással.
 
Elhagyta Parmát a futball-legenda 2010. február 23. 16:59 Christian Panucci és a Parma útjai közös megegyezéssel kedden különválták, erősítették meg a felek.
 
Már nincs klubja a BL-győztes hátvédnek 2010. február 23. 14:10 Mindössze hat hónapig tartott a BL-győztes olasz hátvéd Christian Panucci pármai kalandja: közös megegyezéssel felbontották a szerződését - olvasható a sárga-kékek hivatalos honlapján.
 
A Parma megkaparintotta Panuccit 2009. július 30. 13:23 A Tuttomercatoweb úgy tudja, hogy a 36 esztendős Christian Panucci az AS Romától a Parmához szerződött. Az újonc gárda egy esztendőre kötötte magához az 57-szeres válogatott védőt.
 
Panucci: Hull és Torino helyett Roma 2009. február 2. 19:03 Bekeményített az AS Roma vezetősége: az elmúlt napokban több klubbal is hírbe hozott, az olasz fővárosban rebellisnek kikiáltott Christian Panucci nem cserélhet klubot, maradnia kell. Pedig az átigazolási időszak utolsó óráiban is tartotta magát a hír, a veterán védő a Torinónál vagy a Hull Citynél folytatja pályafutását.
 
Cassetti kidőlt, Panucci maradhat 2009. január 29. 16:19 Három hónapra lesérült Marco Cassetti, az olasz élvonalbeli AS Roma csapatának válogatott hátvédje, aki a Palermo elleni bajnokin szenvedett combhajlítóizom-szakadást.
 
Az AS Roma kezd kimászni a gödörből 2008. szeptember 20. 22:25 Az AS Roma labdarúgócsapata első győzelmét szerezte az olasz élvonalbeli bajnokság harmadik fordulójában a Reggina ellen a Stadio Olimpicóban szombat este, a Farkasok 3-0-val intézték el a kiesőjelölt dél-olaszokat. A gólokon Christian Panucci, Alberto Aquilani és Simone Perrotta osztozott.
 
Euro 2008: Christian Panucci megsérült az olaszok edzésén 2008. június 6. 19:08 Az olasz válogatott védője, Christian Panucci térdsérülést szenvedett a nemzeti tizenegy péntek délutáni edzésén.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu