Őrület: 87 milliós ajánlat az Anzsitól?

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 22:22
Kapaszkodjatok meg, egészen brutális hírrel állt elő a goal.com szakportál, amely portói belső forrásra hivatkozva állítja, hogy hivatalos, 87 milliós eurós ajánlat hever a Porto asztalán, a célpont Hulk, akit még most, szerdán elhoznának az oroszok!


Köztudott, hogy 100 millió eurós kivásárlási árral rendelkezik a brazil támadó, de elnézve, hogy Dzsudzsák Balázs klubja mit fizet Samuel Eto'ónak, igazán semmi sem lehetetlen.

Mint ismeretes, a kameruninak hároméves szerződése mellé 12 milliárd forintnak megfelelő dollárt csatolnak, a pénz tehát nem akadály, így megfontolandó a mostani értesülés is.

Az Anzsi július végén 80 millió euró körüli összeget ajánlott a portugáloknak, de azok nem akartak leülni tárgyalni, most pedig itt a második forduló, két órával a piac zárta előtt.

A szakportál belső forrásra hivatkozva arról beszél, hogy emelték a tétet az oroszok, mégpedig 87 millió euróra, ami felfoghatatlanul nagy összeg.

Bármennyire jó játékos Hulk, és hiába 100 millió kivásárlási ára, ennél jobb alkalmat nem találhat magának a Porto, hogy őrületesen sok pénzre tehessen szert.

Két óra van hátra, rövidesen kiderül, hogy kacsáról van szó, vagy az utolsó pillanatban megszületik az átigazolási piac legnagyobb szenzációja.

Hulk frissen hosszabbította meg szerződését 2016-ig az El-győztesnél, ha kifizetnék érte az összeget, a 96 milliós Cristiano Ronaldo után a második legdrágább futballista lehetne.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu