KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PORTO"
Hosszabbított a Chelsea kiszemeltje 2011. október 1. 15:45 Egy évvel, és persze jelentősen jobb feltételekkel meghosszabbította szerződését Álvaro Pereira, a Porto uruguayi balbekkje, így 2016-ig marad a Szuper Sárkányoknál.
 
Őrület: 87 milliós ajánlat az Anzsitól? 2011. augusztus 31. 22:22 Kapaszkodjatok meg, egészen brutális hírrel állt elő a goal.com szakportál, amely portói belső forrásra hivatkozva állítja, hogy hivatalos, 87 milliós eurós ajánlat hever a Porto asztalán, a célpont Hulk, akit még most, szerdán elhoznának az oroszok!
 
Fél percet élt meg a Chelsea ajánlata 2011. augusztus 25. 13:05 Nem sok sikerrel járt a Chelsea a Portónál, hiszen az elnök szavaival élve mindössze 30 másodpercbe telt elbírálni az Álvaro Pereirát megcélzó csomagot. Nyilván nem megegyezésről van szó.
 
Újabb hatalmas Porto-fogás a Santosból 2011. július 23. 11:19 Míg a Chelsea és a Real Madrid képtelen egyről a kettőre jutni a Santosszal Neymar ügyében, addig a Porto szépen lassan gyűjti be a brazil klub tehetségeit, szerdán 13 millió euróért Danilót, szombaton 9,6 millióért Alex Sandrót vette meg.
 
A Portóé Kelvin, a brazil csodagyerek 2011. június 29. 09:44 Nagy fogás akadt a Porto hálójába, amely hosszú hónapok hírei után végre szerződtette a Paraná Clube-tól a brazil U20-as válogatott támadó középpályását, Kelvint. Az „új Messinek" becézett 18 éves tehetség 2016-ig kötelezte el magát az Európa-liga győztesénél, a brazil bajnokságban 22 mérkőzésen 6 gólig jutott.
 
Veretlenül lett portugál bajnok a Porto 2011. május 15. 12:10 Videó, tabella, góllövőlista! Az utolsó fordulóban sem tört meg a sorozat, 27 győzelemmel és 3 döntetlennel, veretlenül lett bajnok a portugál bajnokságban a Porto.
 
A Porto 100 millióra emelte csatára árát 2011. május 14. 14:15 Vége Hulk kálváriájának, a Porto hivatalos oldalán közölte, öt évvel meghosszabbította sztárcsatára szerződését, és 85 százalékra növelte részesedését játékjogában.
 
Európa-liga, nyakon öntve! - blog 2011. április 14. 17:45 A szerda bloggerünk hármaskötésének hozott szerencsét, így még az is belefért, hogy az Inter még egy nyamvadtz döntetlenre sem volt képes Gelsenkirchenben. A tippmixesdi tovább folytatódik, csütörtökre is megérkeztek ugyanis a ropogós tippek. Természetesen a mai menü szíve-lelke az Európa-liga, de azért akad egy találkozó, ami nem a második számú kontinentális kupasorozatról szól. Egy vérbeli derbiről van szó, ezzel öntötte nyakon alkalmi jósunk a csütörtököt.
 
Kapott hideget, meleget Dzsudzsák Balázs 2011. április 8. 12:08 Összesen 14 gólt rámoltak be csütörtökön az Ibériai-félszigeten a Twente, Szpartak Moszkva, PSV hármasnak az Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásán. Fred Rutten, az eindhoveniek vezetőedzője reálisan értékelt, szólt Dzsudzsák Balázs hibájáról, aki 10-es skálán 6-os osztályzatot kapott. Az oroszokat elintéző Portóból Falcao csak örömködött, míg a holland címvédőt 5-1-gyel hazaküldő Villarrealnál óvatosan bizakodnak.
 
Megvan a Benfica első trófeája! 2010. március 21. 22:36 ELKÉPESZTŐ GÓLOK! Megszerezte első trófeáját az idényben a portugál listavezető Benfica labdarúgócsapata, miután címvédőként 3-0-s verést mért a bajnok FC Portóra a Ligakupa vasárnap esti döntőjében Faróban. Egy nem mindennapi potyagóllal szerzett vezetést Ruben Amorim, Carlos Martins aztán kegyetlen szabadrúgásgóllal jelentkezett a szünet előtt, a végén Oscar Cardozo vágott be egy kipattanót. Porto-KO!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu