Újabb hatalmas Porto-fogás a Santosból

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 23. 11:19
Míg a Chelsea és a Real Madrid képtelen egyről a kettőre jutni a Santosszal Neymar ügyében, addig a Porto szépen lassan gyűjti be a brazil klub tehetségeit, szerdán 13 millió euróért Danilót, szombaton 9,6 millióért Alex Sandrót vette meg.


A portugál bajnok ezúttal a védelmét erősítette meg, mégpedig az alig 20 esztendős brazil tinédzserrel, akit öt évre szerződtettek és 50 millió eurós kivásárlási árat határoztak meg.

Sandro kulcsszerepet játszott a Santos Libertadores-kupában a végső győzelemig tartó menetelésben, és az utóbbi hetekben a Benficát és a Portót emlegették célállomásaként.

A balhátvéd valószínűleg kihagyja a Porto idényrajtját, mert hazája U20-as csapatával a világbajnokságon szerepel majd Kolumbiában.

Érkezése pedig megkérdőjelezi Álvaro Pereira helyét portugál bajnoknál, hiszen éppen a posztjára érkezett Sandro, őt pedig a Liverpool állítólag szívesen látná. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nagy igazolás a Portónál
Az FC Porto megerősítette, hogy leigazolja Neymar csapattársát, a Santos Libertadores-kupa-győztes, U20-as válogatott játékosát, Danilót. A balhátvédként és középpályásként is hadra fogható brazil 13 millió euróért érkezik, ő a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu