Olasz sztárcsapat érkezik Budapestre

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 3. 16:57
Olasz élcsapat látogat április végén Magyarországra, hogy megmérkőzzön a magyar labdarúgó-ligaválogatottal. Szombaton tájékoztatják a sajtó képviselőit az ügyben, a szenzációt a Milan érkezése jelentené, de a hivatalos bejelentésre még várni kell. A Roma, a Fiorentina, vagy a Napoli is benne van a pakliban...


A nemzetisport.hu információi szerint egy olasz sztárklub érkezik Budapestre április 22-én, hogy barátságos mérkőzésen mérje össze erejét a magyar ligaválogatottal. A sportlap azt is tudni véli, a Milanról van szó.

Úgy értesültünk, szombaton kora délután hull majd le a lepel, valójában melyik sztárklub rejtőzik a színfalak mögött.

Az angol élvonalbeli Arsenal csillagait tavaly csodálhattuk meg testközelből Szombathelyen, azt a mérkőzést Gelei Károly UEFA-licences mérkőzésszervező hozta tető alá. Aki mellesleg az MLL korábbi margetingigazgatója.

Elképzelhető, hogy a vélhetően neves itáliai egyletet is ő győzte meg a vendégszereplésről. Hivatalos megerősítés azonban még nincs az ügyben.

Egyelőre zajlanak a találgatások, melyik csapatról lehet szó. A Juventusnak és az Internek éppen ezen a napon lesz jelenése olasz kupameccsen. Őket kizárhatjuk. Nem vitás, a Milan magyarországi látogatása jelentené a legnagyobb szenzációt. Azonban tegyük hozzá, vannak még még rangos olasz csapatok: a Roma, vagy esetleg a Fiorentina, a Napoli naptárában is üres még az április 22-i rubrika.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu