KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYARORSZÁG"
Magyarország az éremtábla élén 2013. július 17. 20:05 A magyar válogatott 3 arany és egy ezüstéremmel a lengyelországi Drzonkówban szerdán befejeződött öttusa Európa-bajnokság éremtáblázatának élén végzett. A magyarok csupán a hagyományos egyéni és csapatversenyben indultak, a két váltót, valamint a vegyesváltót kihagyták, mégis a legjobb teljesítményt nyújtották.
 
Öt hely választ el minket Törökországtól 2012. március 7. 11:02 A magyar labdarúgó-válogatott megőrizte 37. helyét a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek, a hollandok pedig a németekkel cseréltek helyet, így ismét a második helyen állnak. Argentína újra a top tízben.
 
51 aranyérmet nyertünk! 2011. július 3. 18:55 Kiemelkedően sikeresen szerepeltek a magyar speciális olimpikonok Athénban, a vasárnap zárult 13. nyári világjátékokon, amelyen nem kevesebb mint 51 aranyérmet szereztek.
 
Sorsolás: kéz a kézben a németekkel 2011. április 27. 18:12 A magyar válogatott a németekkel fehéroroszokkal és az azeriekkel került azonos csoportba a jövő évi női kézilabda Európa-bajnokság selejtezőjében. Mind a hét kvartett az első két helyezettje készülhet a 2012. december 2. és 16. között esedékes kontinensbajnokságra. „Tovább kell jutnunk!" - jelentette ki Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a Kézilabda.hu-nak.
 
Hirtelen halálban buktuk el a feljutást 2011. április 23. 22:10 Drámai körülmények között veszítette el a magyar jégkorong-válogatott az olaszok elleni sorsdöntő mérkőzést a divízió I-es világbajnokságon, Budapesten. A tavaly még A csoportos vendégek 2-0-ra és 3-1-re is vezettek, de a magyar csapat hősiesen küzdve egyenlített. A hirtelen halálban aztán az ellen lőtt egy olyan gólt, amelyet a bíró csak némi videózás után ítélt meg. A torna legjobb csatára Sofron István, Fair Play-díjasa pedig a magyar együttes lett. Sovány vigasz...
 
Olasz sztárcsapat érkezik Budapestre 2009. április 3. 16:57 Olasz élcsapat látogat április végén Magyarországra, hogy megmérkőzzön a magyar labdarúgó-ligaválogatottal. Szombaton tájékoztatják a sajtó képviselőit az ügyben, a szenzációt a Milan érkezése jelentené, de a hivatalos bejelentésre még várni kell. A Roma, a Fiorentina, vagy a Napoli is benne van a pakliban...
 
Pat Cortina szűkített a keretén 2009. január 27. 19:59 A magyar szövetség tájékoztatása szerint a gárda a jövő hétfőn találkozik, majd szerdán utazik Lettországba. A hazaiak mellett az olasz és az ukrán együttessel kell megküzdeniük fiainknak a 2010-es, vancouveri olimpiai részvételért.
 
Svájcban lesz a magyar-orosz hokiderbi! 2008. november 23. 14:23 Amint azt a magyar szövetség (MJSZ) sajtóközleményében jelzi: az április 24-én rajtoló svájci vb főszervezője, Sarah Haslebacher visszaigazolta, hogy nem kell április 22-én játszani, hanem már 21-én megtartható a meccs. Az eredeti elképzelés azért nem felelt meg a magyaroknak, mert 24-én Szlovákia legjobbjai ellen már vb-meccset kell játszaniuk Zürichben.
 
Sakkolimpia: férfiból lett nővel kell megküzdenie a magyaroknak 2008. november 14. 17:35 Néhány éve még férfi volt Vajda Szidónia pénteki ellenfele; a drezdai sakkolimpián a magyarok a spanyolokkal találkoznak.
 
Magyarország hat pozíciót javítva 56. a FIFA -világranglistán 2008. november 12. 12:06 Az előző hónapban elfoglalt pozíciójához képest hat helyet javítva Magyarország az 56. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az Európa-bajnok Spanyolország vezet.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu