Oláh Lóránt is a Fradié!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 20. 15:32
Több játékos is aláírta szerződését a Ferencvárossal, köztük Oláh Lóránt, aki egy évre kölcsönbe kerül Kaposvárról a Ferencvároshoz. A megegyezésről a csatár az ftcnews.com-nak nyilatkozott.


A Fradinak ezzel már öt új játékosa van: Oláh mellett hivatalosan Mark Otten (holland, védő), Aleksandar Jovanovic (szerb, középpályás), Felipe Félix (brazil, támadó) és Lisztes Krisztián is zöld-fehérbe bújik.

Oláh Lótánt az ftcnews.com-nak nyilatkozott: 

„Valóban megegyezett a két csapat. Örülök ennek, mert így sokadik nekifutásra az Üllői útra kerülhettem. Ma délután már a Fradiban tréningezek. Nagy lehetőség ez nekem, mindent megteszek majd a zöld-fehér színekért. Sajnos a mezemet (14-es), Szrdjan Sztanics birtokolja, így másik után kell néznem, de ez legyen a legkevesebb gond” – fogalmazott Oláh.

A 31 éves vajdasági magyar támadó az elmúlt szezonban a Kaposvárban szerepelt, tizenhárom góljával a legeredményesebb focistája volt a hetedik helyen végző együttesnek. Korábban a Debrecen, a Szolnok, a Vojvodina és a Szeged is alkalmazta. Prukner László örül a játékosnak.

"Amikor még Kaposvárott együtt dologoztunk, a Fradi többször kereste őt - kezdte a SportHiradónak adott interjújában a vezetőedző. - Lóri az elmúlt években rendre egyenletesen teljesített, mindig meglőtte a maga tíz, tizenöt, húsz gólját. Bízom benne, hogy a futballista a Fradiban is azt nyújtja majd, amit tud. Nem zsákbamacskát vettünk. Sietnünk kellett az igazolásokkal, mert az Európa-liga-szereplés már a nyakunkon van. Jelentem, őt is beneveztük az El-be."

Az FTC további játékosokkal áll kapcsolatban: Benjamin Baltes (német, Excelsior – Hollandia), Lázok János (Vasas), Szatmári Lóránd (Reggina – Olaszország), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle – Anglia),  Tischler Patrik (MTK Budapest), Kovács János (Hereford United – Anglia), Alison (brazil, klub nélkül), Somalia (brazil, Bangu – Brazília).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lisztes Krisztián visszatér a Fradihoz
Lisztes Krisztián visszatér nevelőegyesületéhez, a labdarúgó NB I-ben legutóbb bronzérmes, egyúttal az Európa-ligában szereplő Ferencvároshoz....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Mégsem biztos, hogy a Fradié leszek"
Mindenki elkönyvelte, hogy a nyáron Lázok János a Ferenvárosbaigazol. A Vasas kétszeres válogatott, 26 esztendős középpályása csütörtök reggel azonban azt nyilatkozta, már ő sem biztos abban, hogy a zöld-fehéreknél folytatja. A...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu