"Mégsem biztos, hogy a Fradié leszek"

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 16. 13:21
Mindenki elkönyvelte, hogy a nyáron Lázok János a Ferenvárosbaigazol. A Vasas kétszeres válogatott, 26 esztendős középpályása csütörtök reggel azonban azt nyilatkozta, már ő sem biztos abban, hogy a zöld-fehéreknél folytatja. A Fradinak állítólag időre van szüksége.


"Külföldi és magyar csapatok is benne vannak a pakliban, szóval türelmes vagyok - vélte Lázok a Digisport Reggeli Start című műsorában, ahol a Ferencvárosról és a tehetséges játékos jövőjéről esett szó. - Úgy éreztem, kicsit kivár a Fradi, időre van szüksége az átigazolási időszak előtt. Körbe szeretne nézni, több próbajátékos is érkezett az Üllői útra. Megszakadtak a tárgyalások, de kettőnk ügye még nincs lezárva. Prukner Laci bával jó a viszonyom, sokszor beszélgettünk, telefonon is egyeztettünk."

"Legutóbb három hete. Azt hiszem, pozitívan álltunk a dologhoz. Én mindenesetre szeretnék a Fradiban játszani, úgy gondolom, jó csapatot építenek az Üllői úton, ennek én is szeretnék a részese lenni. A Ferencváros az Ferencváros!" 

Lázok őszintén bevallotta, már régóta el akarta hagyni a Vasast.

"Gondolni kell a jövőre, sajnos azt kell mondjam, hogy már két éve el szerettem volna jönni a Vasastól. A csapatnál nem lehet komolyabb célokért küzdeni, ez pedig nagy baj. Már odái fajultak  dolgok, hogy a kiesés ellen küzdöttünk, ezt pedig egyáltalán nem élveztem. Topjátékosnak tartom magam, így tovább kell lépnem. Prukner tanár úr nekem garancia."

A jobboldali középpályás hozzátette, nincs lemaradva arról, hogy esetleg külföldre igazoljon. Vérbeli profinak tartja magát, nem sérülékeny és életmódja is példaértékű. Lázok a legutóbbi idényben három gólt szerzett az NB I-ben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hova tűnt a Fradi gólvágója?
Kámforrá vál André Schembri, a Ferencváros 25 éves, 31-szeres máltai válogatott támadója. Május közepén arról írtunk, hogy a Legia Varsóhoz tart a gólerős csatár....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu