KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LÁZOK JÁNOS"
Hivatalos: Lázok a Zebráké! 2011. szeptember 16. 16:52 Lázok János a német másodosztályú MSV Duisburgban folytatja pályafutását. A 26 éves csatár a szezon végéig szóló megállapodást írt alá. A 22-es mezt kapja.
 
"Mégsem biztos, hogy a Fradié leszek" 2011. június 16. 13:21 Mindenki elkönyvelte, hogy a nyáron Lázok János a Ferenvárosbaigazol. A Vasas kétszeres válogatott, 26 esztendős középpályása csütörtök reggel azonban azt nyilatkozta, már ő sem biztos abban, hogy a zöld-fehéreknél folytatja. A Fradinak állítólag időre van szüksége.
 
Lázok János nem utazik a Vasassal Iránba 2009. január 23. 12:32 Nem tart az angyalföldi labdarúgócsapattal az iráni túrára Lázok János, a piros-kékek kulcsembere, aki Borszéki Csabához és Mundi Rolandhoz hasonlóan sérüléssel bajlódik. Adta hírül a klub hivatalos honlapja, a vasaspb.hu internetes oldal.
 
A végén a Vasas örülhetett az ajándéknak 2008. július 29. 21:56 Legyőzte 1-0-ra a Vasas a Honvédot a Bozsik-stadionban az NB I-es labdarúgó bajnokság első fordulójának zárómérkőzésén. A hazai gárda nemzetközi kupaelfoglaltsága miatt kellett ezt a meccset kedd este lejátszani, de közel sem tudta az ott látott formát a bajnoki rajtra átmenteni Pölöskei Gábor együttese – olyannyira nem, hogy még büntetőt is hibázott. Az angyalföldi alakulat látszólag megelégedett az egy ponttal is, de így még jobban örülhetett, hogy egy kapushibát kihasználva elvitte mindhármat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu