Nyilatkozatpárbaj: Anderson vs RvP

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 28. 13:40
Ez Anderson szezonja lehet, a Manchester United brazil középpályása bombaformában kezdte az idényt, s most az Arsenalra feni a fogát. Hadüzenete helyett a csapategység körül forognak Robin Van Persie gondolatai, az új cséká szerint az Udinében mutatott mentalitással még sokra vihetik az Ágyúsok, akiknek nem szabad kifogásokat keresniük. A pályán 17 órakor találkoznak a felek, a PL. 3. fordulójában, az Old Traffordon.


"Egyetlen pontot sem szeretnénk elveszíteni az Old Traffordon, ehhez 150 százalék kell mérkőzésről mérkőzésre. Nem lesz könnyű vasárnap, mert az Arsenal válságos időket él át, és ki van éhezve a sikerre. Fabregas és Nasri nélkül változtatniuk kell a játékon, biztos vagyok benne, hogy nem kapunk ajándékpontokat tőlük. Mindig a legjobbjukat hozzák ki magunkból ellenünk, de optimista vagyok, ha azt nyújtjuk, amit tudunk, akkor nyerünk" - mondta a szezont fantasztikusan kezdő Anderson, akit sokan már Scholeshoz és Giggshez hasonlítanak Angliában.    

"Az Udinese elleni sikerben az volt a legszebb, hogy mennyire egységesek voltunk, minden egyes játékos nagyon akarta a győzelmet. Erre büszkék lehetünk, ezt kell mutatnunk minden egyes találkozón, a United ellen is. Sajnálatos, hogy elveszítettünk néhány fontos játékost, de ugyanebben a szellemben kell pályára lépnünk, nem szabad kifogásokat keresnünk, az a 11 ember, akit felküld az edző, a legerősebb Arsenal lesz" - nyilatkozta Van Persie, aki hangsúlyozta, a  karszalag nem teher számára, hiszen számára mindig is a csapatérdek volt a legelső.

A Manchester United várható kezdőcsapata: De Gea – Smalling, Ferdinand, Jones, Evra – Nani, Cleverley, Anderson, Young – Rooney, Welbeck.

Arsenal: Szczesny – Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson – Ramsey, Djourou, Rosicky – Walcott, Arsavin, Van Persie.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A felejtős Ferguson megtámadta Wengert
A Manchester United menedzsere a napokban ugyan védelmébe vette Cesc Fabregas és Samir Nasri eladása kapcsán az Arsenal francia főnökét, de a két együttes vasárnapi rangadója előtt azért keményen oda is „szúrt” Arsene Wengernek....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Manchester vagy London a PL fővárosa?
Két rangadó uralja a hétvégét a Premier League-ben, hiszen a manchesteri sztárcsapatokra egyaránt kemény észak-londoni ellenfél vár. Az eddig rendkívül meggyőző Manchester United ellen bizonyíthatja az Arsenal, hogy a szerdai...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu