Nem tört el az MU ifjú titánjának lába

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 24. 11:12
Rodrigo Possebon, a Manchester United 19 éves brazil tehetsége súlyos sérülést szenvedett a csapat kedd esti, Middlesbrough elleni Ligakupa meccsén, de az első orvosi vizsgálatok szerint nem tört el a lába. Sir Alex Ferguson menedzser kiakadt az osztrák Emanuel Pogatetzre, aki horrorisztikus becsúszásával elrontotta az MU ünnepét és Possebon bemutatkozását az első csapatban az Old Traffordon.


Az egyesület egyik szóvívője elárulta, Possebonnak szerencsére nem tört el a lábszára a 3-1-es hazai győzelemmel végződő kupameccsen. A futballistát kedd este rögtön kórházba szállították, a térdét is megvizsgálták, ott kellett töltenie az éjszakát.

 

A 65. percben történt a szörnyű jelenet az Old Raffordon, Emanuel Pogatetz páros lábbal szállt bele a fiatal brazil lábszárába, a bíró habozás nélkül kiállította az osztrákot.

 

Az ifjú vörös ördög érthető módon teljesen maga alatt volt az eset után, de a klubnál mindenki megkönnyebült az újabb fejlemények hallatán. Arról még nem érkeztek hírek, hogy milyen hosszú ideig kell pihennie Possebonnak, nyilván több hónapról lehet szó.

 

Sir Alex Ferguson, az MU szakvezetője fel volt háborodva a mérkőzés után:

 

"Rémálom! Szegény fiú most debütált az első csapatban, és egy ilyen borzalmas sérüléssel kell szembenéznie. Síri csend támadt a nézőtéren, és jópár percig a játékosaimat is visszafogta az eset. Láttam néhány visszajátszást, de soha többé nem akarom látni azt a becsúszást" - kommentált ingerülten a tréner.

 

Ferguson nem is értette az osztrák játékos reakcióját, aki nem indult le rögtön a pályáról. Azt is nehezményezte, hogy a Boro játékosai képesek voltak reklamálni a piros lap után, de elismerte, Gareth Southgate mester példamutatóan járt el, és bocsánatot is kért a manchesteriektől.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu