KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANGOL_LIGAKUPA"
Kupadöntős a Liverpool! 2012. január 25. 22:39 A Liverpool 3-2-es összesítéssel búcsúztatta a Manchester Cityt a négy között, és bejutott a Ligakupa londoni döntőjébe. A vendégek kétszer is vezettek, de a Vörösök mindkétszer talpra álltak az Anfielden. Már csak a Cardiff City állhat a Dalglish-legénység útjába.
 
"Nasri, te szemét áruló!" - videó 2012. január 12. 09:51 Szó szerint megtalálták Samir Nasrit, a Manchester City labdarúgóját. A francia középpályás a Liverpool ellen szerda este 1-0-ra elveszített Ligakupa-összecsapást követően vezetett hazafelé, amikor szurkolók szóltak be neki: előbb "lekö**ögözték, majd elárulták neki a végeredményt, utána pedig leárulózták. A drukkerek elmagyarázták neki, hogy nem kellett volna elhagynia az Arsenalt, mert az Ágyúsokkal könnyebb lett volna neki megnyernie a BL-t, mint a Cityvel. Nasri csak annyit mondott: "Vezetjük a bajnokságot", aztán csutkagázzal elhajtott.
 
City-Pool, reloaded! - fogadási blog 2012. január 11. 13:55 Küldetés teljesítve, a keddi nap is bevétellel zárult, ami bloggerünk számára a legfontosabb volt. Szerda újabb izgalmakkal kecsegtet, kupáznak egész Európában. Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban és Angliában is pályára lépnek a csapatok - közülük a legizgalmasabb minden bizonnyal a Manchester City-Liverpool rangadó lesz. Nem is olyan régen 3-0 lett kettejük randevúja...
 
Ligakupa: City-Pool a döntőért! 2011. december 1. 14:21 2001 után ismét lesz másodosztályú csapat a Ligakupa 2011-2012 kiírásának február 26-i döntőjében. A Manchester City és a Liverpool egymás közt döntheti el januárban, melyikük legyen finalista.
 
Hazai pályán vágták orcán a Unitedet 2011. november 30. 23:19 A Manchester United a negyeddöntőben búcsúzott a Ligakupától, miután hazai pályán szégyenszemre 2-1-re kikapott a másodosztályú Crystal Palace-tól. A bajnoki címvédő tartalékosan állt ki, de így is gond nélkül vennie kellett volna az akadályt. A Chelsea és az Arsenal után újabb topcsapat esett ki a sorozatból, de a legkeserűbb pirulát az MU-nak kellett lenyelnie.
 
Ligakupa: a Pool és a City már a négyben 2011. november 29. 22:55 VIDEÓK! Kilenc napon belül másodjára is megverte a Liverpool a Chelsea-t a Stamford Bridge-en, ezúttal azonban nem bajnokin, hanem a Ligakupa negyeddöntőjében. André Villas-Boas hatodik vereségét szenvedte el, amely nagyobb különbségű is lehetett volna, ha az első félidőben Andy Carroll belövi a büntetőjét. A Manchester City 1975 után nyert ismét az Arsenal vendégeként, kiegyenlített meccsen Sergio Agüero volt a mérleg nyelve. A Cardiff 1966 után elődöntős újra, az MU szerdán meccsel a Palace ellen.
 
Ami kimaradt: gólok az Angol Ligakupából 2011. október 27. 13:01 VIDEÓK! "Ezer éve" nem fordult elő, hogy az Angol Ligakupa legjobb nyolc csapata között ott legyen a Manchester United, a Manchester City, a Chelsea, az Arsenal és a Liverpool is. Márpedig idén ez így van, a topcsapatok igazán kitettek magukért és a szombati sorsolásig izgalomban tartják a futballtársadalmat. Az öt nagy mellett a hősies Blackburn, és a két másodosztályú, a Cardiff és a Crystal Palace képviselteti magát. A negyeddöntőket november végén rendezik, de ne szaladjunk annyira előre, íme a kedd és a szerda legizgalmasabb meccsei, legszebb góljai!
 
Erős MU-keret a Ligakupára 2011. október 24. 16:34 Valószínűleg másként tervezte Sir Alex Ferguson, de a Manchester Citytől elszenvedett vasárnapi 6-1-es vereség után úgy döntött, a vártnál sokkal erősebb keretből válogat a Ligakupára. Az MU kedden este a negyedik ligás Aldershot vendége lesz.
 
Elkerülték egymást az angol topcsapatok 2011. szeptember 24. 13:35 Elkerültek egymást a topcsapatok a szombati sorsoláson, így az Everton-Chelsea, az Arsenal-Bolton Wanderers és a Stoke City-Liverpool számít a legkomolyabb rangadónak az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. A Manchester United a negyedosztályú Aldershot, a Manchester City a Wolverhampton otthonába látogat az október 24-i héten játszandó fordulóban.
 
Chelsea-thriller, Pool-, és City-vágta 2011. szeptember 21. 23:27 VIDEÓK! A Manchester United és az Arsenal után a Manchester City, a Liverpool, valamint a Chelsea is továbbjutott az Angol Ligakupa 3. fordulójából. A szerdai etapot a City teljesítette a legkönnyebben, az égszínkékek a visszatért Owen Hargreaves és Mario Balotelli találataival 2-0-ra verte a sorozat címvédőjét, a Birminghamet. A Pool Craig Bellamy és Dirk Kuyt révén szintén kettőt lőtt, de egyet azért kapott is a végén - a Brightonnak marad a Championship. A legnagyobb izgalmat a Chelsea élte át, amely sokáig tíz emberrel játszva, csak tizenegyesekkel verte a Fulhamet.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu