Nem megy a Bundesligába a Pool-csatár

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 28. 11:18
Hiába kínált 6 millió fontot a Wolfsburg, Milan Jovanovics visszautasította az ajánlatot és marad a Liverpoolban - értesült a Sky Sports.


Steve McClaren állítólag szívesen látta volna az Edin Dzeko távozásával megüresedett csatárposzton a szerbet, de megkeresése nem talált meghallgatásra.

Az eddig a Mersey-partiaknál kevés lehetőséghez jutott támadó a nyáron érkezett a Standard Liege-től, egy friss nyilatkozatában reményét fejezte ki, hogy az új menedzser, Kenny Dalglish irányítása alatt bizonyíthatja rátermettségét.

A Wolfsburgnál egyébként nagyüzem van, csütörtökön két csatárt igazolt az együttes, miközben elengedte a Juventushoz Andrea Barzaglit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Wolfsburg megtalálta Dzeko utódját!
Hivatalos, szerződtette Srdjan Lakicot a Wolfsburg, a Kaiserslauterntől nyíltan Edin Dzeko pótlására érkező a horvát válogatott futballista a szezon végén csatlakozik a csapathoz....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: világbajnokot vett a Juventus
Ahogy előre sejteni lehetett, megvásárolta Andrea Barzaglit a Juventus, aki a Wolfsburgot elhagyja kötött két és fél éves szerződést a torinóiakkal - jelentette be a klub hivatalos honlapján csütörtökön....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu